GDPR

Veb sajt koristi kolačiće u smislu personalzacije sadržaja, korišćenja funkcija društvenih medija i analize saobraćaja.

Za više informacija pogledajte Zaštita privatnosti

Prihvatam

SN linkovi

Moja AVIA lnk

Srpski
Srpski Engleski

Pretraga

AVIA Portal

SMS servis

Novosti

Uručene nagrade dobitnicima nagradne igre „DA TI REZERVOAR PUKNE OD SREĆE“

U petak, 18.01.2019. godine proglasili smo dobitnike glavnih nagrada i svečano im uručili nagrade Radun AVIA nagradne igre “Da ti rezervoar pukne od sreće”. U nagradnoj igri koja je trajala mesec dana, tokom decembra i januara, više desetina hiljada ljudi je učestvovalo u nadmetanju za glavnu nagradu “Sipaj cele godine besplatno”. Ova dva dobitnika imali su najviše sreće.

Dejan Pajić iz Stare Pazove, dobitnik je nagrade “Sipaj cele godine besplatno” odnosno kartice u vrednosti 200.000 dinara za kupovinu motornog goriva tokom 2019. godine.

Dejanu će nagrada, svakako doneti olakšanje u troškovima domaćinstva za iznos goriva tokom cele godine, obzirom da svaki dan putuje za Beograd. Pored toga, kako je Dejan podelio sa nama, biće dovoljno goriva i da se otputuje na neke nove destinacije i ispišu nove porodične uspomene.

Rudolf Kolar iz Novog Sada, dobitnik je nagrade “7 dana na Zlatiboru” i on će sa suprugom i bebom provesti 7 dana na Zlatiboru u idiličnim apartmanima Maslačak, ušuškanim u borovu šumu nadomak centra Zlatibora. Sigurni smo da je mladom bračnom paru, ovakav odmor, prava nagrada. Zanimljiva je njegova priča kako je poslao dobitni kod. Rudolfu je lampica za gorivo donela nagradu. Onog trenutka kada je zapištala, ugledao je AVIA pumpu u Sirigu i odlučio da nastavi put tek pošto sipa gorivo. Dalje je usledilo slanje koda za koji se ispostavilo da je srećan, dobitni.

Čestitamo dobitnicima i navijamo za sreću i nove uspomene koje im donosi AVIA gorivo.

Radun AVIA, više od goriva!