GDPR

Veb sajt koristi kolačiće u smislu personalzacije sadržaja, korišćenja funkcija društvenih medija i analize saobraćaja.

Za više informacija pogledajte Zaštita privatnosti

Prihvatam

SN linkovi

Moja AVIA lnk

Srpski
Srpski Engleski

Pretraga

AVIA Portal

SMS servis

Karijera

Aktivni konkursi

Direkcija

Računovođa

Preduzeću Radun AVIA d.o.o. Novi Sad, koje se bavi maloprodajom naftnih derivata i dodatnog asortimana u prodavnicama u sklopu 23 benzinske stanice širom Srbije, sa tradicijom preko 30 godina poslovanja, potrebna je...
Pogledaj
Mreža

Točilac goriva/Prodavac

Preduzeću Radun AVIA d.o.o. Novi Sad, koje se bavi maloprodajom naftnih derivata i dodatnog asortimana u prodavnicama u sklopu 23 benzinske stanice širom Srbije, sa tradicijom preko 30 godina poslovanja,...
Pogledaj

Prijava za CV bazu

Ukoliko želite postati deo našeg tima a ne postoji trenutno aktivni konkurs koji odgovara Vašim kvalifikacijama i radnom iskustvu, pošaljite nam Vašu prijavu , a mi ćemo je razmotriti čim se za to ukaže prilika.

Proces selekcije

Regrutacija i selekcija je kod nas transparentan i krajnje objektivan proces. Svaki kandidat ima jednake šanse za dobijanje posla, ukoliko se pokaže da svojim znanjem i sposobnostima najviše odgovara poziciji. Nakon što dobijemo Vašu prijavu na otvoreni konkurs, regruteri će Vas kontaktirati u najkraćem roku i u prijatnoj atmosferi ćete se bliže upoznati sa zahtevima i uslovima posla.

Na intervjuu ćete dobiti i informaciju nakon koliko dana Vam dajemo povratnu informaciju o rezultatima prijave. Kandidati koji nisu ušli u uži krug i nisu bili intervjuisani, po zatvaranju konkursa svakako dobijaju informaciju o tome.

U zavisnosti od pozicije za koju konkurišete, primenjuju se različiti pristupi koji, pored razgovora sa kandidatima, mogu obuhvatiti i testiranja, grupne ili individualne vežbe, te mogu imati nekoliko krugova selekcije. Tokom procesa, sa kandidatima sarađuju zaposleni iz sektora ljudskih resursa kao i zaposleni u drugim sektorima. I u ovom slučaju, kada postoji više krugova selekcije dobijate blagovremenu informaciju o konkretnim koracima.