GDPR

Veb sajt koristi kolačiće u smislu personalzacije sadržaja, korišćenja funkcija društvenih medija i analize saobraćaja.

Za više informacija pogledajte Zaštita privatnosti

Prihvatam

SN linkovi

Moja AVIA lnk

Srpski
Srpski Engleski

Pretraga

AVIA Portal

SMS servis

Karijera

Aktivni konkursi

Direkcija

Konobar AVIA Bistro-a

Lokacija rada: Novi Sad, Put šajkaškog odreda 2a Radno vreme:
  • Radnim danom 06-17h
  • Subotom 07-16h
  • Nedelja neradna
Pogledaj
Mreža
Nemamo trenutno aktivnih oglasa.

Prijava za CV bazu

Ukoliko želite postati deo našeg tima a ne postoji trenutno aktivni konkurs koji odgovara Vašim kvalifikacijama i radnom iskustvu, pošaljite nam Vašu prijavu , a mi ćemo je razmotriti čim se za to ukaže prilika.

Proces selekcije

Regrutacija i selekcija je kod nas transparentan i krajnje objektivan proces. Svaki kandidat ima jednake šanse za dobijanje posla, ukoliko se pokaže da svojim znanjem i sposobnostima najviše odgovara poziciji. Nakon što dobijemo Vašu prijavu na otvoreni konkurs, regruteri će Vas kontaktirati u najkraćem roku i u prijatnoj atmosferi ćete se bliže upoznati sa zahtevima i uslovima posla.

Na intervjuu ćete dobiti i informaciju nakon koliko dana Vam dajemo povratnu informaciju o rezultatima prijave. Kandidati koji nisu ušli u uži krug i nisu bili intervjuisani, po zatvaranju konkursa svakako dobijaju informaciju o tome.

U zavisnosti od pozicije za koju konkurišete, primenjuju se različiti pristupi koji, pored razgovora sa kandidatima, mogu obuhvatiti i testiranja, grupne ili individualne vežbe, te mogu imati nekoliko krugova selekcije. Tokom procesa, sa kandidatima sarađuju zaposleni iz sektora ljudskih resursa kao i zaposleni u drugim sektorima. I u ovom slučaju, kada postoji više krugova selekcije dobijate blagovremenu informaciju o konkretnim koracima.