GDPR

Veb sajt koristi kolačiće u smislu personalzacije sadržaja, korišćenja funkcija društvenih medija i analize saobraćaja.

Za više informacija pogledajte Zaštita privatnosti

Prihvatam

SN linkovi

Moja AVIA lnk

Srpski
Srpski Engleski

Pretraga

AVIA Portal

SMS servis

Upoznajte naše zaposlene

Vladan Paraklis

Vladan Paraklis

Poslovođa ogranka u Rumi

Počeo sam sa radom u Radun AVIA-i februara 2012.g, na radnom mestu točioca – prodavca na ogranku u Hrtkovcima. Kako je tadašnji poslovođa dobio premeštaj u Novi Sad, ostalo je upražnjeno mesto poslovođe na ogranku, i pre raspisivanja konkursa, ja sam prvi koji je dobio ponudu da preuzmem posao upravljanja ogrankom. Tako sam unapređen u poslovođu. Po otvaranju našeg novog ogranka u Rumi, meni je pripala čast da radim u renoviranom objektu. I tu sam i danas. Ogranak u Rumi jedan je od najuspešnijih u AVIA mreži. Radim u sjajnom timu i saradnja je odlična, kako sa kolegama sa ogranka tako i onih iz Novog Sada, gde se nalazi naša direkcija. Podrška i timski rad zadržavaju me na ovom poslu gotovo deset godina i guraju napred!

Sabolč Heredi

Sabolč Heredi

Menadžer maloprodajne mreže

Iako u Radun AVIA-i nisam stekao svoje prvo radno iskustvo, svakako jeste ono najznačajnije. Ovo je firma u kojoj radim već 12 godina. Počeo sam kao točilac – prodavac na tada novootvorenom ogranku u Kanjiži. Nakon 6 meseci sam postao poslovođa ovog ogranka, pošto se upraznilo radno mesto, a ja sam bio voljan da vodim ogranak, jer sam već ovladao poslom. Čak sam u jednom kratkom periodu od novembra 2014. godine – februara 2015. godine bio i VD direktora u firmi. Od februara 2015. godine zadužen sam za vođenje svih naših ogranaka, kao menadžer maloprodajne mreže. Radun AVIA mi je pružila neprocenjivo znanje i iskustvo i pokazala da se svaki uporan trud i poštenje, cene.

Andrea Leskovac

Andrea Leskovac

Back office referent

Po završetku studija, Radun AVIA mi je otvorila svoja vrata i pružila priliku da steknem svoje prvo radno iskustvo.

Za 5 godina, koliko radim, stekla sam nove veštine i znanja, susretala se sa brojnim izazovima, naučila kako da ih rešavam i prevazilazim na što bolji način.

Na tome sam posebno zahvalna kolegama jer je podrška tima ključna u tim situacijama.

Ujedno, to je i najveća snaga i vrednost kompanije u kojoj radim – fantastični ljudi koji grade prijateljske odnose i porodičnu atmosferu.