GDPR

Veb sajt koristi kolačiće u smislu personalzacije sadržaja, korišćenja funkcija društvenih medija i analize saobraćaja.

Za više informacija pogledajte Zaštita privatnosti

Prihvatam

SN linkovi

Moja AVIA lnk

Srpski
Srpski Engleski

Pretraga

AVIA Portal

SMS servis

O nama

AVIA INTERNATIONAL

Iskoristite prednosti međunarodne grupacije, a i dalje ostajete nezavisni!

Danas oko 90 kompanija čine AVIA INTERNATIONAL. Pravno i ekonomski nezavisna, svaka kompanija sama određuje svoju strategiju i u okviru standarda kvaliteta brine o jedinstvenom izgledu svojih aktivnosti. Pod krovnim brendom AVIA, kompanije zajednički razvijaju nacionalne i međunarodne sisteme distribucije i usluga koje potom implementiraju za svoje kupce, u svojoj regiji.

Pod AVIA brendom, trenutno posluje preko 3.000 benzinskih stanica u 15 evropskih zemalja i kao takav, AVIA je najveći i najpoznatiji nezavisni brend u Evropi.

AVIA kompanije – članice, nastupaju prema svojim kupcima na fleksibilan, prilagođen i personalizovan način i zato su uvek u mogućnosti da svoj asortiman proizvoda i usluga direktno prilagode stvarnim potrebama na lokalnom tržištu. Biti brend partner znači da radimo zajedno na zadacima koje kao grupa možemo da radimo bolje i ekonomičnije.

Brend AVIA označava slobodu i lokalni uticaj, a istovremeno i regionalnu snagu svakog pojedinog člana AVIA-e.

 

 

AVIA, brend sa istorijom

Kao alternativa međunarodnim naftnim kompanijama, nekoliko nezavisnih uvoznika nafte u Švajcarskoj udružilo se 1927. godine pod imenom AVIA, oko jednog principa: Zajedno smo jači.

Ubedljiv koncept koji AVIA brend zastupa od prvog dana – “Iskoristite prednosti međunarodne grupacije, iako ostajete nezavisni” – ubrzo se proširio i brojne kompanije su AVIA koncept prihvatile kao dobitnu filozofiju poslovanja. U pedesetim godinama naftne kompanije iz drugih evropskih zemalja postepeno su se pridruživale. I tako je AVIA INTERNATIONAL osnovana 1960. godine.

 

AVIA INTERNATIONAL

Badenerstrasse 329

CH-8040 Zurich

Phone: +41 (0)44 405 90 10

Email: info@avia-international.com

 

Više o udruženju AVIA INTERNATIONAL

AVIA INTERNATIONAL

Upoznaj AVIA kompanije i benzinske stanice širom Evrope

Upoznaj AVIA kompanije i benzinske stanice širom Evrope