GDPR

Veb sajt koristi kolačiće u smislu personalzacije sadržaja, korišćenja funkcija društvenih medija i analize saobraćaja.

Za više informacija pogledajte Zaštita privatnosti

Prihvatam

SN linkovi

Moja AVIA lnk

Srpski
Srpski Engleski

Pretraga

AVIA Portal

SMS servis

O nama

Radun AVIA, više od goriva!

Kompanija Radun AVIA jedna je od članica AVIA INTERNATIONAL grupe i zvanični zastupnik brenda švajcarskog porekla AVIA za Srbiju.

Pod brendom AVIA, naša kompanija deo je AVIA porodice koja broji preko 3.000 benzinskih stanica u 15 zemalja.

U okviru AVIA Srbije trenutno posluje 26 benzinskih stanica – 22 vodi Radun AVIA, jednu vodi Benzinska stanica Radun i 3 franšizna partnera.

Koreni kompanije Radun AVIA sežu još u 1990. g, kada je na izlazu iz Novog Sada, Ilija Radun otvorio jednu od prvih privatnih benzinskih stanica u tadašnjoj SFRJ, a temeljna delatnost firme, trgovina naftnim derivatima, ubrzo je proširena na još dve izgrađene benzinske stanice na ulazu u Novi Sad (1993) i u B. Palanci (1997). Ime Radun AVIA nastaje 2002. godine. Danas, pod okriljem kompanije Radun AVIA, posluju 22 benzinske stanice, a firmu čini tim od oko 200 zaposlenih.

Kvalitet dolazi iz Švajcarske!

Principi na kojima je kompanija Radun AVIA osnovana i kojima se rukovodi u svom poslovanju, u mnogome su zaslužni za njeno mesto u organizaciji AVIA INTERNATIONAL. Racionalan pristup poslovanju, svojstven porodičnim firmama, korektnost i poštovanje dogovora, kao nešto što se ne dovodi u pitanje, vrednosti su koje delimo sa ostalim članovima AVIA familije. To, već dugi niz godina, prepoznaje hiljade i hiljade kupaca i dobavljača sa kojima u kontinuitetu sarađujemo na obostrano zadovoljstvo.

Kvalitetno gorivo i dobra usluga, koje dugi niz godina pružamo svojim mušterijama, doprineli su da se naši objekti sažive sa sa svojim gradom ili selom, i da se čvrsto utkaju u svakodnevni život njihovih stanovnika. Mnoge sportske, kulturne i humanitarne aktivnosti važne našim sugrađanima, podržali smo sa zadovoljstvom.

Korektnost, fleksibilnost i kreativnost naša su glavna oruđa u borbi za opstanak na vrlo dinamičnom tržištu naftnih derivata, kao i odlike našeg brzorastućeg tima, u kome su mnogi dobar deo svoje karijere proveli razvijajući se zajedno sa firmom. Naš tim neprekidno usvaja i unapređuje znanja, veštine i poslovna iskustva iz AVIA sistema u Evropi.

 

Radun AVIARadun AVIARadun AVIARadun AVIA

 

Ukratko, Radun AVIA – to je MNOGO VIŠE OD GORIVA!