GDPR

Veb sajt koristi kolačiće u smislu personalzacije sadržaja, korišćenja funkcija društvenih medija i analize saobraćaja.

Za više informacija pogledajte Zaštita privatnosti

Prihvatam

SN linkovi

Moja AVIA lnk

Srpski
Srpski Engleski

Pretraga

AVIA Portal

SMS servis

Novosti

Otvorena je nova AVIA benzinska stanica u Zrenjaninu

Otvorena je nova AVIA benzinska stanica 

Presecanjem crvene vrpce i uz šampanjac, 01.03.2022. u Zrenjaninu, otvorena je nova AVIA benzinska stanica. Otvaranju su prisustvovali verni kupci, saradnici i prijatelji.

Kompanija Radun AVIA jedna je od članica AVIA INTERNATIONAL grupe i zvanični zastupnik brenda švajcarskog porekla AVIA za Srbiju.

Pod brendom AVIA, naša kompanija deo je AVIA porodice koja broji preko 3.000 benzinskih stanica u 15 zemalja.

U okviru AVIA Srbije trenutno posluje 27 benzinskih stanica – 22 vodi Radun AVIA, jednu vodi Benzinska stanica Radun i 4 franšizni partneri. Principi na kojima je kompanija Radun AVIA osnovana i kojima se rukovodi u svom poslovanju, u mnogome su zaslužni za njeno mesto u organizaciji AVIA INTERNATIONAL. Nastojimo da naše vrednosti u poslovanju dalje širimo, otvaranjem novih AVIA objekata.

– Izuzetno smo srećni što smo ponovo u Zrenjaninu. To smo priželjkivali odavno i evo nas opet ovde, u saradnji sa prijateljima iz “Pan gasa”. Mnogi su nas pitali zašto sada otvaramo pumpu, u vreme krize, a naš odgovor je da mi trčimo maraton. Našim kvalitetom, posvećenošću i profesionalnim odnosom, prevazići ćemo i ovu i neke buduće krize – rekla je na otvaranju Jelena Radun, predstavnica osnivača kompanije Radun AVIA.

Od sada, Zrenjaninci mogu opet da se na renoviranoj, modernoj benzinskoj stanici, snabdeju najkvalitetnijim gorivima i tečnim gasom.

Delimo sa vama i delić atmosfere sa svečanog otvaranja:

Nova AVIA benzinska stanica