GDPR

Veb sajt koristi kolačiće u smislu personalzacije sadržaja, korišćenja funkcija društvenih medija i analize saobraćaja.

Za više informacija pogledajte Zaštita privatnosti

Prihvatam

SN linkovi

Moja AVIA lnk

Srpski
Srpski Engleski

Pretraga

AVIA Portal

SMS servis

Novosti

AVIA energija na 2. Zrenjaninskom maratonu

AVIA na Zrenjaninskom maratonu – Uvek glasamo za sport, pokret i dobru energiju. To su prepoznali i organizatori MaxBet 2. Zrenjaninskog maratona, koji se održao u Zrenjaninu, u nedelju, 29. maja 2022. godine. Da dobru energiju ne podržavamo samo rečima nego i delima, pokazali smo i učešćem u trkama. Nekoliko članova tima Radun AVIA-e, zajedno sa svojom decom, trčalo je i okušalo svoju snagu i energiju. Drugi deo naše ekipe je dočekivao učesnike i posetioce maratona na štandu koji se nalazio na samom startu. Po uzoru na Beogradski maraton na kom smo kao kompanija učestvovali 2016. godine, ni ovog puta nije izostala dobra energija, želja i snaga za timskim duhom i takmičenjem.
Preko 800 učesnika i odlična organizacija Maraton tim Zrenjanin čini da smo ponosni što je i tim AVIA uzeo učešće na Zrenjaninskom maratonu. Odneli smo i nekoliko pobeda – kao tim, bili smo brojni, vedri, upadljivi. Nosila nas je želja za izlaskom iz zone komfora, mnogi od nas su pobedili sebe.  Kažu da je naša limunada AVIA Bistro Srbija bila najkrepkije osveženje takmičarima na završetku trke. Mnoge posetioce je obradovao i naš poklon vaučer.

Na kraju, pobeda je i učešće na ovakvom događaju humanitarnog karaktera gde prikupljeni novac od maratona, odlazi za lečenje dece kojima je pomoć potrebna, tj. NURDOR-u.

 

Delimo sa vama delić atmosfere kroz foto sadržaj:

 AVIA na Zrenjaninskom maratonu
AVIA na Zrenjaninskom maratonu  AVIA maraton
AVIA tim
AVIA maraton  AVIA maraton
AVIA tim