GDPR

Veb sajt koristi kolačiće u smislu personalzacije sadržaja, korišćenja funkcija društvenih medija i analize saobraćaja.

Za više informacija pogledajte Zaštita privatnosti

Prihvatam

SN linkovi

Moja AVIA lnk

Srpski
Srpski Engleski

Pretraga

AVIA Portal

SMS servis

Novosti

AVIA pojačava redove partnera uključenih u projekat Dynamic Life koji svojim korisnicama omogućava štednju i životno osiguranje

Obaveštavamo poštovane korisnike, kupce goriva, i partnere, da smo postali zvanični partner programa koji je nastao u saradnji Generali osiguranja i startup-a Dynamic Life i širom otvaramo vrata svim korisnicima Dynamic Life polise osiguranja.

AVIA benzinske stanice tako, pojačavaju redove u sistemu partnera Dynamic Life programa, gde možete da kroz svoju redovnu potrošnju, štedite za životno osiguranje.

Šta to konkretno znači za naše korisnike?

Znači da na bilo kojoj AVIA stanici, gde kupujete gorivo ili proizvode iz dodatnog asortimana naših prodavnica, pijete kafu ili sok, ono što inače i redovno radite dolaskom na naše benzinske stanice, AVIA će 5% od iznosa vašeg računa uplatiti na vašu Dynamic Life polisu životnog osiguranja.

  • Dynamic life pogodnost ne može da se koristi prilikom plaćanja vaučerima za gorivo ili prilikom korišćenja bilo koje AVIA loyalty kartice.
  • Kupac u jednoj transakciji može da ostvari pogodnost samo po jednom osnovu – to znači da kupac bira da li će da iskoristi trenutni popust na derivate kroz AVIA lojalti karticu ili koristi pogodnost od 5% uplatom na polisu životnog osiguranja.
  • Pogodnost se ne ostvaruje prilikom kupovine duvanskih proizvoda, dopune za mobilni telefon i tagova za putarinu.

KAKO TO IZGLEDA NA KONKRETNOM PRIMERU:

Konkretno, ako ste na kasi, na AVIA stanici, zabeležili tj. potrošili 5.000 din, iznos od 5% ili 250 din će biti iskazan na nefiskalnom isečku kao iznos koji će biti uplaćen na vašu polisu životnog osiguranja. Konkretno, ako pretpostavimo da ste kupovinom za 5.000 din kupili 30 litara običnog benzina BMB 95 po trenutno važećim cenama, vi ste kao Dynamic Life korisnik, aktiviranjem aplikacije, obezbedili na AVIA stanicama popust od čak 8.3 din/litri običnog benzina BMB 95.

 

Ova pogodnost ne važi na benzinskim stanicama:

  • AVIA frašizni partner – Vojvode Micka Krstića bb, 11000 Beograd
  • AVIA frašizni partner – Vojislava Ilića 97, 11000 Beograd
  • AVIA frašizni partner – Dragoslava Srejovića 55, 34000