GDPR

Veb sajt koristi kolačiće u smislu personalzacije sadržaja, korišćenja funkcija društvenih medija i analize saobraćaja.

Za više informacija pogledajte Zaštita privatnosti

Prihvatam

SN linkovi

Moja AVIA lnk

Srpski
Srpski Engleski

Pretraga

AVIA Portal

SMS servis

Novosti

AVIA OTVARA PUMPU U NOVOM BEČEJU!

AVIA otvara pumpu u Novom Bečeju

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da u sredu, 05.08.2020., svečano otvaramo 24-tu Radun AVIA benzinsku stanicu u Novom Bečeju na adresi Čika Ljubina 76.

Karakteriše nas racionalan pristup poslovanju, svojstven porodičnim firmama. Korektnost i poštovanje dogovora, vrednosti su koje delimo sa ostalim članovima AVIA familije. AVIA familija broji preko 3.000 benzinskih stanica u 15 zemalja Evrope. U Srbiji nas već 30 godina prepoznaju hiljade i hiljade kupaca i dobavljača. Sa svima njima u kontinuitetu uspešno sarađujemo na obostrano zadovoljstvo.

Principi na kojima je kompanija Radun AVIA osnovana i kojima se rukovodi u svom poslovanju, u mnogome su zaslužni za njeno mesto u organizaciji AVIA INTERNATIONAL. Kvalitetno gorivo i dobra usluga, kao i ljubaznost naših zaposlenih doprinose tome da se AVIA objekti sažive sa gradom ili selom u kojem se nalaze. U skladu sa tim, nastojimo da širimo naše poslovanje otvaranjem novih objekata.

Ovaj put AVIA otvara pumpu u Novom Bečeju. Pridružite nam se na otvaranju i iskoristite niže cene derivata i popust do 8din/l. Očekuju vas i pokloni dobrodošlice kao i loyalty pogodnosti. Biće nam zadovoljstvo da svojim prisustvom uveličate ovaj događaj i radujemo se susretu!

Budite u toku sa svim informacijama vezanim za naše benzinske stanice i posetite našu Fejsbuk stranicu.