GDPR

The Website uses cookies in terms of content personalization, use of social media features and traffic analysis.

For more informations see Privacy policy

Accept

SN linkovi

Moja AVIA lnk

English
Serbian English

Pretraga

AVIA Portal

SMS servis

Radun AVIA, više od goriva!

Kompanija Radun AVIA jedna je od članica AVIA INTERNATIONAL grupe i zvanični zastupnik brenda švajcarskog porekla AVIA za Srbiju.

Pod brendom AVIA, naša kompanija deo je AVIA porodice koja broji preko 3.000 benzinskih stanica u 15 zemalja.

U okviru AVIA Srbije trenutno posluje 26 benzinskih stanica – 23 vodi Radun AVIA, jednu vodi Benzinska stanica Radun i 2 franšizna partnera.

Koreni kompanije Radun AVIA sežu još u 1990. g, kada je na izlazu iz Novog Sada, Ilija Radun otvorio jednu od prvih privatnih benzinskih stanica u tadašnjoj SFRJ, a temeljna delatnost firme, trgovina naftnim derivatima, ubrzo je proširena na još dve izgrađene benzinske stanice na ulazu u Novi Sad (1993) i u B. Palanci (1997). Ime Radun AVIA nastaje 2002. godine. Danas, pod okriljem kompanije Radun AVIA, posluju 22 benzinske stanice, a firmu čini tim od oko 200 zaposlenih.

Kvalitet dolazi iz Švajcarske!

Principi na kojima je kompanija Radun AVIA osnovana i kojima se rukovodi u svom poslovanju, u mnogome su zaslužni za njeno mesto u organizaciji AVIA INTERNATIONAL. Racionalan pristup poslovanju, svojstven porodičnim firmama, korektnost i poštovanje dogovora, kao nešto što se ne dovodi u pitanje, vrednosti su koje delimo sa ostalim članovima AVIA familije. To, već dugi niz godina, prepoznaje hiljade i hiljade kupaca i dobavljača sa kojima u kontinuitetu sarađujemo na obostrano zadovoljstvo.

Kvalitetno gorivo i dobra usluga, koje dugi niz godina pružamo svojim mušterijama, doprineli su da se naši objekti sažive sa sa svojim gradom ili selom, i da se čvrsto utkaju u svakodnevni život njihovih stanovnika. Mnoge sportske, kulturne i humanitarne aktivnosti važne našim sugrađanima, podržali smo sa zadovoljstvom.

Korektnost, fleksibilnost i kreativnost naša su glavna oruđa u borbi za opstanak na vrlo dinamičnom tržištu naftnih derivata, kao i odlike našeg brzorastućeg tima, u kome su mnogi dobar deo svoje karijere proveli razvijajući se zajedno sa firmom. Naš tim neprekidno usvaja i unapređuje znanja, veštine i poslovna iskustva iz AVIA sistema u Evropi.

 

Radun AVIARadun AVIARadun AVIARadun AVIA

 

Ukratko, Radun AVIA – to je MNOGO VIŠE OD GORIVA!