RADUN AVIA

O nama

Radun AVIA- „Više od kompanije!“

Kompanija Radun AVIA je jedna od članica AVIA grupe i zvanični zastupnik AVIA brenda za Srbiju.Radun AVIA doo

Koreni naše kompanije sežu još od 1990. godine kada je u Novom Sadu Ilija Radun otvorio jednu od prvih privatnih benzinskih stanica. Ime Radun AVIA nastaje 2002. godine. Počeli smo kao jedna benzinska stanica sa 20 zaposlenih, a danas Radun AVIA porodicu čine 23 benzinske stanica sa preko 170 zaposlenih.

Razvijamo svoj biznis kroz ustupanje brenda maloprodajama naftnih derivata, šireći tako maloprodajnu mrežu sa brendom AVIA. Insistiramo na nabavci goriva isključivo od renomiranih proizvođača i prerađivača nafte i naftnih derivata kao što su NIS, MOL i OMV, a gorivo na našim pumpama zadovoljava najviše evropske standarde kvaliteta. Osim toga, kako bi unapredili našu uslugu, konstantno sprovodimo marketinške aktivnosti i humanitarne aktivnosti. Inovativnost nam je veoma važna, jer na taj način uspevamo da budemo fleksibilni u kreiranju naših usluga.

Više od goriva“- je naša najviša vrednost, odnosi se na odgovoran i savestan odnos prema kupcima i poslovnim partnerima. To je ujedno i moto kompanije.

Naš glavni cilj je da obezbedimo motorna goriva i uslugu evropskog kvaliteta za naše kupce, dok se rukovodimo osnovnim prioritetom poslovanja-  zadovoljstvom potrošača.

Naši ciljevi jesu unapređivanje odnosa sa poslovnim partnerima, konstantan rad na kvalitetu usluge, uvođenje novina na domaće tržište maloprodaje naftnih derivata kao i transfer znanja iz AVIA sistema u Evropi.

Naši zaposleni su naš najvredniji resurs. Bez njih, kompanija Radun AVIA ne bi funkcionisala. Zato se trudimo da podstaknemo takvu poslovnu klimu u kojoj radnici pristupaju svojim zadacima sa velikim entuzijazmom, gde im se svakodnevno pruža prilika da profesionalno napreduju i da direktno doprinesu ostvarenju ciljeva kompanije. U našoj kompaniji, neguje se atmofsera u kojoj zaposleni pomažu jedni drugima, jer smo mi svi jedna „AVIA“ porodica.

Naša vizija je da budemo kompanija koja je sinonim za kvalitet naftnih derivata, kompanija koja je odgovorna i savesna u odnosu prema svojim kupcima, poslovnim partnerima i svojim zaposlenima. Želimo da širimo AVIA lanac u Srbiji kako bismo na pravi način zadovoljili potrebe tržišta.

Stalo nam je da se ponašamo društveno odgovorno i da našim poslovnim odlukama doprinosimo pozitivno društvu i okruženju u kojem poslujemo. U tom svetlu, pomažemo mesnim zajednicama, sportskim klubovima, kulturno umetničkim društvima, etno udruženjima, licima sa posebnim potrebama. Pored toga, sponzorišemo različite manifestacije sportskog, kulturno umetničkog i humanitarnog karaktera.

Tim Radun AVIA možete videti u sekciji kontakti.

 

 

Ovaj sajt u skladu sa evropskom regulativom radi boljeg korisničkog iskustva i pravilnijeg prikazivanja sadržaja koristi kolačiće (eng. cookies).
Više o kolačićima pročitajte u "Uslovima korišćenja".

Slažem se