RADUN AVIA

Bonus kartica

Šta je BONUS CARD?

Bonus Card je kartica koja vlasniku omogućuje popuste na svim vrstama goriva i delu dodatnog asortimana u skladu sa tržišnim uslovima. Naši kupci na ovaj način mogu ostvariti značajne uštede u kućnom budžetu. Ovo nije sve, jer naš sistem naplate putem Bonus kartica evidentira svaki promet i omogućuje nagrađivanje svih vernih kupaca na svakih šest meseci u skladu sa ostvarenim prometom.

Popust se obračunava u dinarima po litri sa uračunatim PDV-om. BONUS karticu mogu koristiti sva fizička lica, koja kompaniji Radun AVIA podnesu ispunjen zahtev za dobijanje kartice. Zahtev se može dostaviti na bilo kojoj benzinskoj pumpi Radun AVIA, a o podizanju iste, korisnik će biti obavešten od strane našeg tima. Izrada kartice je potpuno besplatna.

Pogledajte spisak RADUN AVIA benzinskih stanica OVDE (PDF, 169KB)

Za sve dodatne informacije pozovite 021/424-911 ili nas kontaktirajte putem email-a:   Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Radun AVIA,

Više od goriva

bonus

 

Ovaj sajt u skladu sa evropskom regulativom radi boljeg korisničkog iskustva i pravilnijeg prikazivanja sadržaja koristi kolačiće (eng. cookies).
Više o kolačićima pročitajte u "Uslovima korišćenja".

Slažem se