RADUN AVIA

ZLATNO DOBA za vaš automobil

Sa velikim zadovoljstvom vam predstavljamo novo gorivo u ponudi Radun AVIA benzinskih stanica - AVIA Gold evro dizel - aditivirani evro dizel sa vodećim cetanskim brojem na našem tržištu.

AVIA Gold evro dizel je aditivirano gorivo nove generacije osmišljeno da oplemeni vaš automobil i poboljša njegove performanse. Gold evro dizel gorivo već je u ponudi AVIA benzinskih stanica u Evropi, i u pogledu kvaliteta zauzima vodeće mesto, pa smo odlučili da potpuno isti koncept primenimo i kod nas.

 

pumpa sunceSvojstva AVIA Gold evro dizel goriva ispitana su u Beču i detaljnom hemijskom analizom potvrđene su vrhunske karakteristike ovog goriva i njegov premijum kvalitet.

 

AVIA Gold evro dizel povećava obrtni momenat i snagu motora, podiže cetanski broj i garantuje brže i sigurnije paljenje čak i u ekstremnim uslovima. Poseban sastav pažljivo odabranih aditiva u Gold evro dizelu podiže efikasnost sagorevanja goriva i povećava broj pređenih kilometara uz manju prosečnu potrošnju.

 

Ovo gorivo deluje blagotvorno i čisti sistem za ubrizgavanje goriva, čime obezbeđuje ravnomeran i nesmetan rad motora. Pored toga, štiti od korozije, smanjuje penušanje goriva i čini motor otpornijim i dugovečnijim.

Gold pistolj

Rezultati testiranja paketa multifunkcionalnih aditiva koji se nalaze u Gold evro dizelu pokazuju da se upotrebom ovog goriva smanjuju emisija štetnih izduvnih gasova i buka motora, što na svojevrstan način štiti životnu sredinu.

 

Veoma je važno istaći da se na duže staze AVIA Gold evro dizel pokazuje kao vrlo ekonomičan, budući da smanjuje troškove održavanja automobila i prosečnu potrošnju.

 

Ovo gorivo možete naći na AVIA pumpama u Srbiji, ali i širom Evrope, jer je odlično. Odmah ćete primetiti razliku, i vi i vaš automobil.

 

Avia, više od goriva.

Ovaj sajt u skladu sa evropskom regulativom radi boljeg korisničkog iskustva i pravilnijeg prikazivanja sadržaja koristi kolačiće (eng. cookies).
Više o kolačićima pročitajte u "Uslovima korišćenja".

Slažem se