RADUN AVIA

VOZI ME LJUBAV - Mesec ljubavi na AVIA benzinskim stanicama!

Dan zaljubljenih je iza ćoška, a i 8. mart se bliži. Kako biste brzo i jednostavno pronašli poklone za drage osobe, AVIA je pripremila izbor nekoliko fenomenalnih artikala po sjajnim cenama. Na dohvat ruke su vam savršena rešenja za poklon za nju i njega.

U akciji VOZI ME LJUBAV od 10.02. do 10.03.2020. godine, sipaj 2.000 dinara goriva i dobijaš poklon vaučer u vrednosti 200 dinara koji možeš iskoristiti za kupovinu jednog od akcijskih artikala.

U ponudi su Škrabac majice unikatnog dizajna sa šaljivim natpisima i ilustracijama i oduševiće Vaše najdraže. Savršen poklon čini i prateći bedž sa natpisom i kartica za posvetu uz majicu, a sve to upakovano u kutiju izuzetnog dizajna.

Majice su dostupne na benzinskim stanicama: Novi Sad 1, Novi Sad 2, Novi Sad 3, Kanjiža, Preljina, Gospođinci, Zrenjanin, Ruma i Veternik, kao i na stanici BS Radun u Bačkoj Palanci. Ukoliko ogranak najbliži Vama nema majice, budite slobodni da poručite željeni natpis i veličinu, a mi ćemo se potruditi da Vam dostavimo u najkraćem roku.

Dostupni natpisi:

Muške majice: Đavo nosi bradu, Melem za dušu, Zlo i naopako, Sto mu gromova, Vetropir, Namazan

Ženske majice: Ljubav cveta, Namazana, Žena, majka, kraljica, Preko trnja do zvezda, Devojka iz zgrada, Princeza na zrnu graška

U sklopu ove akcije, uz poklon vaučer možete ostvariti povoljnu cenu još dva artikla.

Bluetooth zvučnik – uređaj koji „podgreva“ atmosferu svakog roštilja ili odlaska na plažu, sportskih aktivnosti, a zahvaljujući odličnom kvalitetu zvuka, lako može mirno veče pretvoriti u pravu žurku. Odličan poklon za sve koji su uvek u pokretu kao i za ljubitelje tehnologije i gedžeta.

Univerzalan poklon koji će obradovati svakoga – parfem. By Magic parfemi koji su dostupni u ovoj AVIA akciji, dolaze u lepo dizajniranoj poklon kutiji. Veličina bočice od 20 ml idealna je da parfem uvek imate uz sebe, bilo da je u pitanju ženska torbica ili pretinac automobila. Poklon sa kojim ne možete pogrešiti.

Da vam praznici prođu u ljubavi i veselju, AVIA se pobrinula da pronađete poklone za tili čas i da nijedna, Vama draga osoba, ne ostane zaboravljena.

AVIA, sa Vama u najlepšim trenucima!

VOZI ME LJUBAVb_460_0_0_00___images_FB_-_Vozi_me_ljubav-32.jpg

Ovaj sajt u skladu sa evropskom regulativom radi boljeg korisničkog iskustva i pravilnijeg prikazivanja sadržaja koristi kolačiće (eng. cookies).
Više o kolačićima pročitajte u "Uslovima korišćenja".

Slažem se