RADUN AVIA

Osnovi i zadaci prve pomoći

Projekat „Osnovi i zadaci prve pomoći“ za više razrede osnovnih škola biće predstavljen u četvrtak 12. novembra u Osnovnoj školi „Kosta Trifković“ u Novom Sadu, Berislava Berića 2. U sklopu ovog događaja biće održano predavanje, a svi prisutni dobiće edukativnu brošuru.

scan brosura2

 

Cilj projekta je preventivno delovanje i podizanje svesti o prvoj pomoći, doprinos bezbednosti zajednice i sprečavanju nastanka nesreća i povreda dece i mladih. Ideja o jednom ovakvom projektu je nastala iz potrebe da se veština prve pomoći detaljno obradi i prilagodi mlađim uzrastima, a prirodan rezultat bio je pažljivo sastavljanje edukativne brošure u kojoj će sva ta znanja biti zbrojena.

Brošurom „Osnovi i zadaci prve pomoći“ želimo da podstaknemo mlade osobe na odgovorno ponašanje sa ciljem sprečavanja nastanka nesreća i povreda, da doprinesemo sigurnosti zajednice i osnažimo pojedince kako bi cela zajednica lakše savladala štetne posledice nesreća i bolesti. U brošuru su utkana znanja koja mladim naraštajima i vašim bližnjima mogu da spase život. Deca na ovaj način ne uče samo o reanimaciji već i o tome kako biti odgovoran građanin, pružiti prvu pomoć, a tako i nekom spasiti život, navode organizatori.

Početak je u 13 časova, a osnovci i svi zainteresovani će se okupiti u sali za fiskulturu u OŠ„Kosta Trifković“. Nakon toga, svako će dobiti edukativnu brošuru i imaće priliku da posluša predavanje koje će pratiti sadržaj brošure. Nakon predavanje je vreme predviđeno za pitanja predavaču, ali i organizatoru i nosiocu projekta.

scan brosura1

ORGANIZATOR događaja je  „RADUN AVIA“. Kao kompanija prepoznatljiva po profesionalnosti, odgovornosti i poštovanju evropskihvrednosti, Radun AVIA je podržala ovaj projekat i u svojstvu partnera na projektu organizuje ovaj događaj.

NOSILAC PROJEKTA je firma „DRAGAO” d.o.o. iz Beograda koja sprovodi projekte iz oblasti socijalnih tema na teritoriji cele Srbije. Napominjemo da je ovaj projekat, kao i mnogi drugi koje sprovodi Dragao, podržan od strane Policijskog Sindikata Srbije.

Pozivamo Vas da prepoznate značaj ovog projekta i da svojim prisustvom uveličate ovaj događaj.

 

 

Ovaj sajt u skladu sa evropskom regulativom radi boljeg korisničkog iskustva i pravilnijeg prikazivanja sadržaja koristi kolačiće (eng. cookies).
Više o kolačićima pročitajte u "Uslovima korišćenja".

Slažem se