RADUN AVIA

AKCIJA AVIA ZA SRBIJU NAVIJA

Košarkaška groznica uoči svetskog prvenstva! Učestvujte i Vi na AVIA benzinskim stanicama i budite deo atmosfere. Ubacite u koš i osvojite do 9din/l popust na evrodizel i benzin goriva! Akcija traje od 31.08. do 15.09.2019. Vaučere iskoristite do kraja septembra. 

Da zabava bude veća, a igra zanimljivija, rezervno bacanje ima i vaš saputnik, pa navijanje može da počne.

AVIA za Srbiju navija!

 

DODAJ GAS – TNG ZA AUTO, A KAFA ZA VAS

Poštovani kupci, tokom avgusta, Radun AVIA nagrađuje TNG potrošače.

FB - TNG  kafa 

Ne tražite odličnu kafu. Uživajte u njoj ovde, na pumpama Radun AVIA!

Sipajte minimum 1500 dinara TNG derivata, osvežite se uz gratis kafu i krenite na put spremni ili iskoristite kupon za poklon kafu kad god vam odgovara do 05. septembra. Ugrabite svoju kafu na sledećim lokacijama:  

BS Novi Sad 1 21000 Novi Sad Put Šajkaškog odreda 2a
BS Novi Sad 2 21000 Novi Sad Put Šajkaškog odreda 1c
BS Novi Sad 3 21000 Novi Sad Bulevar Jaše Tomića 12
BS Kanjiža 24420 Kanjiža Miloša Obilića bb
BS Gorjani 31205 Gorjani Gorjani bb
BS Stopanja 37242 Stopanja Stari Trstenik bb
BS Preljina 32212 Preljina Preljina bb
BS Rumenka 2 21201 Rumenka Oslobođenja bb
BS Vojka 22313 Vojka Cara Dušana bb
BS Bačka Palanka 21400 Bačka Palanka Branka Bajića bb
BS Veternik 2 21203 Veternik Ive Lole Ribara 4a
BS Kragujevac 34000 Kragujevac Dragoslava Srejovića 55

 

OSVEŽENA PUMPA I NOVI AVIA KONCEPT KAO SVOJEVRSNI BENCHMARK U NAFTNOJ INDUSTRIJI

Kada smo krenuli sa renoviranjem pumpe i u realizaciju prvog AVIA Bistro-a u Srbiji, jedna ideja nas je jasno vodila a to je važnost svakog trenutka, pa i onog koji provodimo u brzini na putu, tako da je predah na putu za nas mnogo više od ponude brze hrane u stilu još jednog expres restorana. Tada je počeo naš, ničim nemoguće prekinut, scenario o nastanku AVIA pumpe i Bistro-a, mesta koje pokreće sva čula na uživanje, pruža prvoklasni ugođaj i izvrsnu uslugu.

 Dobra kafa u prirodom okruženoj bašti, ukusan doručak, mesto sa stilom za poslovni susret, radni ručak ili ukusan, zdrav obrok na putu - za sve prilike, tu smo.

 Zavirite u našu osveženu pumpu i novi koncept AVIA Shop-a i Bistro-a koji nudimo našim kupcima.

 AVIA Bistro Srbija - Prvoklasni zalogaj u šestoj brzini!

b_460_0_0_00___images_Doljevac_AH2_7035.jpg

b_460_0_0_00___images_Doljevac_AH2_7087.jpg

b_460_0_0_00___images_Doljevac_AH2_7136.jpg

AVIA UZ LJUBITELJE PRIRODE I AKTIVNU REKREACIJU

Od ove sezone tim Planinarsko smučarsko društvo “Železničar” iz Novog Sada nastupa u proširenom sastavu i to pod pokroviteljstvom lokalne kompanije Radun AVIA - najvećim distributerom i zastupnikom AVIA brenda u Srbiji.

Ovi ljubitelji prirode, od osnivanja šire ideju o boravku u prirodu, odlasku u planine i o zaštiti prirode i to su vrednosti koje je kompanija AVIA prepoznala i podržava. U opisu osnovnih aktivnosti PSD Železničara jesu pešačenje, treking, alpinizam i sportska orjentacija i preko 30 kalendarskih aktivnosti obeležiće 2019. godinu u partnerstvu sa AVIA-om.

Sezona je otpočeta u zajedničkom kolu TLV i TLS u Specijalnom rezervatu prirode Deliblatska peščara koja je na UNESCO-voj listi i prostire se na oko 300m2 i time se izdvaja kao jedinstvena ne samo kod nas nego i u Evropi. Peščara je najznačajnije stanište retkih ugroženih ptica i biljaka na teritoriji Evrope - IBA područje, a takođe je na ovom lokalitetu snimljena i jedna od naših največih komedija koju svi volimo KO TO TAMO PEVA iz 1980 godine.

Na peskovitom terenu peščare, pešačilo je 15 takmičara PSD Železničara.

b_460_0_0_00___images_vesti_DP2.jpg

b_460_0_0_00___images_vesti_DP1.jpg

RADUN AVIA VAS VODI NA RAFTING TAROM

Ljubitelji prirode i adrenalina, imamo pravu poslasticu za vas!

Radun AVIA i Tara rafting - Etno selo i kamp RT vas vode na jednu od nezaboravnih letnjih avantura.

Za svako sipanje goriva od minimum 2.000 dinara, na kasi preuzmi poklon vaučer za noćenje sa doručkom za jednu osobu u RT rafting centru Tara.

Detaljne informacije na www.rafting-tarom.com

Akcija na Radun AVIA pumpama traje do kraja maja, a vaučere možete iskoristiti do kraja septembra u terminima (nedelja/petak) 

Vučeri se ne mogu sabirati za više dana, ali više osoba može uživati rafting centru ukoliko kupovinom goriva prikupite više poklon vaučera.

Nabaci novu energiju, sipaj gorivo i uživaj ovog leta! 

Radun AVIA, više od goriva!

b_460_0_0_00___images_vesti_i.jpeg.jpg

SVEČANO I SLAVLJENIČKI U VETERNIKU NA AVIA ZABAVI ZA DECU

U petak, 01. marta, slavili smo sa novim komšijama na svečanom otvaranju nove AVIA pumpe u Veterniku. Toga dana, na pumpi je bilo drugačije, svečano i slavljenički, uz super klovnove, štulaše u atmosferi punoj radosti i uzbuđenja. AVIA zabavu za decu, upotpunile su figure od balona, dodatno, topla čokolada, medenjaci i AVIA pokloni dobrodošlice. Gosti su nam bili i korisnici Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju, kojima smo taj dan osim tople dobrodošlice priredili i humanu akciju ZASLADIMO DAN i sakupljali čokolade za sve korisnike Doma. Oduvek smo nastojali da negujemo tu posebnu vezu sa svojim gradom, svojom lokalnom zajednicom, u kojoj živimo i radimo, i trudimo se da sve naše mušterije to osete. Firma nije samo razmena dobara i novca, lokalna firma je nešto što živi među ljudima, i sa njima, a to podrazumeva mnogo više od prolaska kolima kroz našu pumpu... Mi želimo da zastanete, da vas vidimo i upoznamo, da nađemo vremena i mi i vi, da provedemo neko lepo vreme zajedno, i da nešto od dobrih stvari posvetimo i svojoj deci, vašoj deci, svim našim sadašnjim i budućim mušterijama.

Radun AVIA, više od goriva!

b_460_0_0_00___images_vesti_VET1.jpg

b_460_0_0_00___images_vesti_VET2.jpg

b_460_0_0_00___images_vesti_VET3.jpg

b_460_0_0_00___images_vesti_VET4.jpg

 

ZASLADIMO DAN!

Povodom svečanog otvaranja nove AVIA pumpe u Veterniku, za svako vaše sipanje goriva na ovoj pumpi, AVIA odvaja čokoladu za decu i omladinu u Veterničkom domu. Zajedno zasladimo deci dan i pokažimo podršku koja je više od goriva!

Dobrodošli - Ive Lole Ribara 4a, kod sale Kristal!

b_460_0_0_00___images_pumpe_FB_-_zasladimo_dan-23.jpg

SVEČANO OTVORENA NOVA AVIA PUMPA U ĆUPRIJI

Delimo deo atmosfere sa svečanog otvaranja nove AVIA pumpe u Ćupriji!

Vrhunska usluga i kvalitetno AVIA gorivo, očekuju vas na adresi Selište bb, Despotovački put.
AVIA, kvalitet dolazi iz Švajcarske!

DOBRODOŠLI!b_460_0_0_00___images_vesti_U1.jpg

b_460_0_0_00___images_vesti_U2.jpg

b_460_0_0_00___images_vesti_U3.jpg

b_460_0_0_00___images_vesti_U4.jpg

 

 

AVIA OTVARA PUMPU U ĆUPRIJI!

AVIA OTVARA PUMPU U ĆUPRIJI! 

Na adresi Selište bb, Despotovački put, Ćuprija, širi se AVIA lanac u Srbiji. 

Očekujemo vas u četvrtak, 14.02. od 12-16h, na svečanom otvaranju da zajedno presečemo vrpcu i otvorimo novu AVIA pumpu. Očekuju vas AVIA pokloni dobrodošlice, a svakog 20-og kupca goriva obradovaćemo poklon vaučerom od 1000 din u motornom gorivu.Tu su i loyalty pogodnosti sa kojima svaka kupovina donosi uštede. 

DOBRODOŠLI! 

AVIA, kvalitet dolazi iz Švajcarske!

URUČENE NAGRADE DOBITNICIMA GLAVNIH NAGRADA U RADUN AVIA NAGRADNOJ IGRI „DA TI REZERVOAR PUKNE OD SREĆE“

 

U petak, 18.01.2019. godine proglasili smo dobitnike glavnih nagrada i svečano im uručili nagrade Radun AVIA nagradne igre “Da ti rezervoar pukne od sreće”. U nagradnoj igri koja je trajala mesec dana, tokom decembra i januara, više desetina hiljada ljudi i kodova učestvovali su u nadmetanju za glavnu nagradu “Sipaj cele godine besplatno”. Ova dva dobitnika imali su najviše sreće.

 Dejan Pajić iz Stare Pazove, dobitnik je nagrade “Sipaj cele godine besplatno” odnosno kartice u vrednosti 200.000 dinara za kupovinu motornog goriva tokom 2019. godine.

Dejanu će nagrada, svakako doneti olakšanje u troškovima domaćinstva za iznos goriva tokom cele godine, obzirom da svaki dan putuje za Beograd. Pored toga, kako je Dejan podelio sa nama, biće dovoljno goriva i da se otputuje na neke nove destinacije i ispišu nove porodične uspomene.

 Rudolf Kolar iz Novog Sada, dobitnik je nagrade “7 dana na Zlatiboru” i on će sa suprugom i bebom provesti 7 dana na Zlatiboru u idiličnim apartmanima Maslačak, ušuškanim u borovu šumu nadomak centra Zlatibora. Sigurni smo da je mladom bračnom paru, ovakav odmor, prava nagrada. Zanimljiva je njegova priča kako je poslao dobitni kod. Rudolfu je lampica za gorivo donela nagradu. Onog trenutka kada je zapištala, ugledao je AVIA pumpu u Sirigu i odlučio da nastavi put tek pošto sipa gorivo. Dalje je usledilo slanje koda za koji se ispostavilo da je srećan, dobitni.

 Čestitamo dobitnicima i navijamo za sreću i nove uspomene koje im donosi AVIA gorivo.

 Radun AVIA, više od goriva!

b_460_0_0_00___images_proba.jpg

b_460_0_0_00___images_pumpe_2.jpg

b_460_0_0_00___images_pumpe_3.jpg

b_460_0_0_00___images_pumpe_4.jpg

SIPAJ CELE GODINE BESPLATNO - Radun AVIA nagrađuje!

SIPAJ CELE GODINE BESPLATNO - Radun AVIA nagrađuje!

Decembar je mesec darivanja i mesec dobrog raspoloženja i u tom duhu Radun AVIA, od danas, za vas ima pregršt nagrada u Nagradnoj igri "Da ti rezervoar pukne od sreće"!

Šta kažete da cele godine sipate na naš račun?

Sipaj gorivo i ostvari na računu minimum 2.000 din, jedinstveni broj koji dobiješ na računu pošalji porukom na 4488 i svake nedelje očekuju te vredne nagrade.

Više informacija na http://radunavia.rs/sr/nagradna-igra

Pravila nagradne igre ‚‚Da ti rezervoar pukne od sreće!"

На основу Закона о играма на срећу ("Службени гласник РС", бр. 88/2011 и 93/2012), Правилника о ближим условима, односно садржини правила игара на срећу ("Службени гласник РС" 129/04), као и Правилника о начину утврђивања испуњености услова за добијање сагласности за приређивање наградне игре у роби и услугама и о начину извештавања о резултатима наградне игре у роби и услугама ("Службени гласник РС" 129/04) и Одлуке директора привредног друштва PREDUZEĆE ZA TRGOVINU NAFTOM I NAFTNIM DERIVATIMA RADUN AVIA DOO NOVI SAD број 285/2018 од дана 01.11.2018. године, донета су:


ПРАВИЛА НАГРАДНЕ ИГРЕ У РОБИ И УСЛУГАМА
Да ти резервоар пукне од среће!“

Овим Правилима PREDUZEĆЕ ZA TRGOVINU NAFTOM I NAFTNIM DERIVATIMA RADUN AVIA DOO NOVI SAD (у даљем тексту: приређивач) организује наградну игру у роби и услугама под називом Да ти резервоар пукне од среће! и дефинише све одредбе од значаја за организовање наградне игре у роби и услугама.


I. ПРИРЕЂИВАЧ

 

Приређивач наградне игре је PREDUZEĆE ZA TRGOVINU NAFTOM I NAFTNIM DERIVATIMA RADUN AVIA DOO NOVI SAD, Пут Шајкашког одреда 2а, Нови Сад, матични број: 08761191, ПИБ: 100731198, законски заступник: Божидар Аџић, директор.

 

На основу овлашћења поверених од стране Скупштине привредног друштва RADUN AVIA DOO NOVI SAD са седиштем на адреси Пут Шајкашког одреда 2 а, уписано у Регистар привредних друштава Агенције за привредне регистре Републике Србије, члана 46-49 Уговора о изменама и допунама уговора о оснивању привредног друштва PREDUZEĆЕ ZA TRGOVINU NAFTOM I NAFTNIM DERIVATIMA RADUN AVIA DOO NOVI SAD, директор Друштва и законски заступник Божидар Аџић донео је одлуку о приређивању наградне игре у роби и услугама бр. 285/2018 дана 01.11.2018. године.

 

II. НАЗИВ НАГРАДНЕ ИГРЕ И ВРЕМЕ ТРАЈАЊА

 

Приређивач организује наградну игру у роби и услугама.

Назив наградне игре је Да ти резервоар пукне од среће!“.

Наградна игра се организује на територији Републике Србије (без Косова и Метохије) у периоду од 17. децембра 2018. до 15. јануара 2019. године.


III. УСЛОВИ ЗА
УЧЕШЋЕ У НАГРАДНОЈ ИГРИ

 

Право учешћа у наградној игри имају сва пунолетна физичка лица са пребивалиштем у Републици Србији (без Косова и Метохије).

 

У наградној игри не могу учествовати лица запослена код:

 

  • приређивача наградне игре,
  • BENZINSKA STANICA RADUN LJUBICA RADUN PREDUZETNIK NOVI SAD, Нови Сад, Пут Шајкашког одреда 1ц, матични број:50407209
  • привредног друштва GMD SOLUTIONS d.o.o. BEOGRAD, Београд, улица Љешка 1, матични број: 21348848
  • свих правних субјеката који учествују у организовању ове наградне игре,

 

као и чланови најужих породица (супружници, деца, родитељи и рођена браћа и сестре уколико са њима живе у заједници).

 

Приређивач задржава право да, по сопственом нахођењу, изврши мере провере горе наведених чињеница.

IV. УПУТСТВО ЗА УЧЕШЋЕ У НАГРАДНОЈ ИГРИ

 

Да би учествовао у наградној игри, учесник треба да у време трајања наградне игре на било којој од бензинских станица „Radun AVIA“ (у Прилогу 1 ових Правила налази се списак свих бензинских станица које учествују у наградној игри) на једном фискалном рачуну оствари минимални износ куповине од 2.000,00 динара.

Минимални износ од 2.000,00 динара не укључује куповину цигарета и дуванских производа, односно услов из става 1. је испуњен само у случају куповине других производа у минималном износу од 2.000,00 динара.

Уколико је на фискалном рачуну, поред других производа, евидентирана и куповина цигарета и дуванских производа, на рачуну мора бити евидентирана куповина у износу од 2.000,00 динара која се односи на друге производе.

 

Неће се сматрати да је испуњен услов уколико учесник оствари куповину датог минималног износа од 2.000,00 динара као збир више појединачних куповина, које су евидентиране на различитим фискалним рачунима.

 

Фискални рачуни преузети на основу корпоративних БИЗНИС картица Radun AVIA не учествују у наградној игри.

Сваки фискални рачун у минималном износу од 2.000,00 динара на бензинским станицама „Radun AVIA“ има нефискални исечак.

Нефискални исечак садржи јединствени код који се састоји од 10 карактера, односно цифара.

Сваки потрошач који испуњава услов за учешће у наградној игри постаје учесник наградне игре слањем јединственог кода путем СМС поруке на четвороцифрени број 4488.


Број 4488 доступан је за слање СМС-а почев од 17.12.2018. године у 00:01 часова за оне објекте који раде 24ч, односно од почетка рада оних објеката који не раде 24ч па све до 14. јануара 2019. године у 23:59 часова.

СМС порука се тарифира по цени стандардног СМС-а за МТС, ВИП и Теленор мрежу.

Сваки учесник је дужан да сачува фискални рачун и нефискални исечак са јединственим кодом као доказ о куповини до краја наградне игре.

Све информације о наградној игри и преузимању награда (где, када и на који начин се награде могу преузети) налазе се на интернет сајту http://radunavia.rs


V.
НАГРАДЕ И НАГРАДНИ ФОНД

 

У наградној игри, следеће награде са спецификацијом и вредношћу у динарима биће додељене добитницима наградне игре:

 

 

ТАБЕЛА 1. НАГРАДНИ ФОНД У РСД

Врста
награде

Назив награде

Укупан број
награда

ЦЕНА/КОМ РСД

ЦЕНА УКУПНО РСД

Недељне
награде

“Radun AVIA Ваучер - Картица
за
куповину моторног горива у вредности 5.000,00 РСД

20

5.000,00 динара

100.000,00 динара

Недељне
награде

Продужени викенд за 2 особе на Златибору – најам апартмана „Маслачак“ Златибор на бази 2 ноћења

12

9.462,00 динара са ПДВ-ом

113.544,00 динара
са ПДВ-ом

Прва
главна
награда

“Radun AVIA Ваучер- Картица за куповину моторног горива у
вредности
200.000,00 РСД

1

200.000,00 динара

200.000,00 динара

Друга
главна
награда

7 дана на Златибору за 2 особе – најам апартмана „Маслачак“ Златибор на бази 6 ноћења

1

28.385,00 динара
са ПДВ-ом

28.385,00 динара
са ПДВ-ом

НАГРАДЕ УКУПНО РСД

 

 

 

441.929,00 динара са ПДВ-ом

 

Наградни фонд чини роба и услуге. Награде се не могу заменити за новац, друге награде или услуге. Наградни фонд се састоји од:


1.
Недељне награде:


Ø 20 х „Radun AVIA“ Ваучер - Картице за куповину моторног горива у вредности 5.000,00 РСД (бензин БМБ 95, бензин БМБ 98, ЕВРО дизел, АВИА ГОЛД ЕВРО дизел, течни нафтни гас, гасно уље). Рок важења ваучера/картице је месец дана – најкасније до 20.02.2019. године;
Ø 12 x Продужени викенд за 2 особе на Златибору – апартмански смештај на бази 2 ноћења у апартманима „Маслачак“ Златибор, која се састоји од:

-          Апартмански смештај у центру Златибора – најам апартмана „Маслачак“ са урачунатим боравишним таксама и осигурањем;

-          3 дана на бази 2 ноћења за 2 особе;

-          Храна и превоз нису укључени у награду;

-          Период коришћења награде „Продужени викенд на Златибору за 2 особе“ је до 01.07.2019. год.

Недељно ће бити додељене 3 ове награде.


2. Главне награде:


Ø Прва главна награда: 1 x „Radun AVIA“ Ваучер- Картица за куповину моторног горива у вредности 200.000,00 РСД (бензин БМБ 95, бензин БМБ 98, ЕВРО дизел, АВИА ГОЛД ЕВРО дизел, течни нафтни гас, гасно уље). Ваучер - Картица се не може заменити за новац нити било коју другу награду.

Рок важења „Radun AVIA“ Ваучер- Картице за куповину моторног горива у вредности 200.000,00 РСД је најкасније до 31.12.2019. године.
Ø Друга главна награда: 1 x 7 дана на Златибору за 2 особе – апартмански смештај на бази 6 ноћења у апартманима „Маслачак“ Златибор, која се састоји од:

-          Апартмански смештај у центру Златибора – најам апартмана „Маслачак“ са урачунатим боравишним таксама и осигурањем;

-          7 дана на бази 6 ноћења за 2 особе;

-          Храна и превоз нису укључени у награду;

-          Период коришћења награде „Продужени викенд на Златибору за 2 особе“ је до 01.07.2019. год.


VI.
ИЗВЛАЧЕЊЕ НАГРАДА
Сви учесници наградне игре по основу послатих јединствених кодова путем СМС-а, биће сврстани у базу података из које ће се извлачити добитници награда.
Извлачење недељних награда –
Сви учесници који у току једнe недеље трајања наградне игре остваре условну куповину и пошаљу СМС на број 4488 са одговарајућим кодом, биће сврстани у базу података из које ће сам систем путем одговарајућег софтвера на основу дефинисаног алгоритма, аутоматски извући добитнике по принципу случајног избора.

Термини извлачења добитника недељне награде су:
- 24.
12.2018. године (учествују лица која су послала одговарајући СМС у периоду од 17.12. у 00:01ч
до 23.1
2.2018. године у 23:59ч). Биће извучено 8 добитника.
- 31.1
2.2018. године (учествују лица која су послала одговарајући СМС у периоду од 24.12. у 00:00ч
до 30.1
2.2018. године у 23:59ч). Биће извучено 8 добитника.
- 07.
01.2019. године (учествују лица која су послала одговарајући СМС у периоду од 31.12. у 00:00ч
до 06.
01.2019. године у 23:59ч). Биће извучено 8 добитника.
- 14.
01.2019. године (учествују лица која су послала одговарајући СМС у периоду од 07.01. у 00:00ч
до
13.01.2019. године у 23:59ч). Биће извучено 8 добитника.

Једно лице не може бити добитник НЕДЕЉНЕ награде више пута. Добитник НЕДЕЉНЕ награде може бити добитник ГЛАВНЕ награде. Објављивање добитника недељних награда биће вршено на интернет сајту http://radunavia.rs најкасније у року од 15 дана од дана извлачења добитника награда.

Извлачење главних награда - Сви учесници који у току трајања наградне игре остваре условну куповину и пошаљу СМС на број 4488 са одговарајућим кодом биће уврштени у базу података из које ће сам систем уз помоћ одговарајућег софтвера на основу дефинисаног алгоритма аутоматски извући добитника по принципу случајног избора. Систем ће се активирати притиском на тастер “space”.

Термин извлачења добитника главних награда је 15.01.2019. године и у извлачењу учествују лица која су послала СМС на број 4488 са одговарајућим кодом у периоду од 17.12.2018. године у 00:01ч до 14.01.2019. у 23:59ч. Биће извучено укупно 2 добитника главних награда. Једно лице не може бити добитник ГЛАВНЕ НАГРАДЕ оба пута. Добитник НЕДЕЉНЕ награде може бити добитник ГЛАВНЕ награде. Објављивање добитника главне награде биће вршено на интернет сајту http://radunavia.rs најкасније у року од три дана од дана извлачења добитника награда.

За сваку поједину награду, биће извучена по два резервна добитника. Први резервни добитник је следећи извучен учесник након првог извученог добитника и који ће добити награду у случају да прво извучени добитник буде из било ког разлога прописаног овим правилима, дисквалификован као добитник. Други резервни добитник је следећи извучен учесник након првог извученог резервног добитника и који ће добити награду у случају да прво извучени добитник и прво извучени резервни добитник буду дисквалификовани као добитници из било ког разлога прописаног овим правилима.

VII. НАДЗОР НАД ПОСТУПКОМ ИЗВЛАЧЕЊА ДОБИТНИКА НАГРАДНЕ ИГРЕ

Утврђивање и извлачење добитника наградне игре спроводи се уз надзор трочлане комисије која је именована одлуком Приређивача бр. 296/2018 од 08.11.2018., и то су:
Синиша Ратковић, директор Сектора комерцијале „Radun AVIA“ – председник комисије;
Татјана Томић, менаџер Сектора правних, кадровских и општих послова „Rаdun AVIА“ – члан комисије;
Маријана Вујовић, маркетинг менаџер „Radun AVIA – члан комисије.

Комисија ће вршити надзор да ли је добитник учествовао у наградној игри у складу са овим Правилима.

Поступак утврђивања добитника потврдиће записник којим ће се евидентирати: место и време утврђивања добитника, датум одобрења наградне игре, датум и назив дневног листа у коме су објављена правила наградне игре, име и презиме лица које је водило поступак утврђивања, имена и презимена председника и чланова комисије, начин утврђивања добитника, број телефона, број добитног кода, као и назив и вредност награде појединог добитника.


VIII. ОБАВЕШТАВАЊЕ ДОБИТНИКА О ОСВОЈЕНИМ НАГРАДАМА

Добитник НЕДЕЉНЕ награде ће бити обавештен од стране приређивача позивом на број мобилног телефона са ког је послао СМС за учешће у наградној игри, о награди коју је освојио. Приређивач ће добитника недељне награде обавестити и слањем СМС-а да је добитник награде у овој наградној игри и позвати га да најкасније у року од 5 дана, од момента пријема СМС поруке, приступи у просторије објекта у којем је извршио куповину и преузме награду. Уколико се добитник не јави и не преузме награду у остављеном року, губи право на награду и иста ће бити додељена првом резервном добитнику.

Приређивач ће добитнике ГЛАВНИХ награда обавестити позивањем броја мобилног телефона минимум два узастопна дана за редом у различито време, а уколико се добитник не јави, приређивач ће му послати СМС којим ће га обавестити да је добитник награде у овој наградној игри и позвати га да се јави најкасније у року од 3 дана (најкасније до 18.01.2019. године) од дана пријема СМСа, на телефон приређивача на број 021/42-49-11 у времену од 08:00 до 16:00 часова, од понедељка до петка, осим у време државних празника, и овлашћеном лицу Приређивача саопшти своје име и презиме, адресу пребивалишта, јединствени матични број грађана, контакт телефон.

Уколико се добитник награде не јави Приређивачу у остављеном року, губи право на награду, која ће бити додељена првом резервном добитнику, као што је објашњено у члану VI ових Правила.


IX. УРУЧИВАЊЕ НАГРАДА

Све награде Приређивач ће уручити у објектима у којима је потрошач извршио куповину и то најкасније до 25.01.2019. године, осим главних награда које ће бити уручене у седишту Приређивача на адреси Пут Шајкашког одреда 2а, Нови Сад. При преузимању награде, добитник награде је дужан да овлашћеном лицу покаже на увид оригинал фискални рачун и нефискални исечак са јединственим кодом као доказ да је извршио куповину.

При преузимању награда, добитник или особа коју добитник на то овласти специјалним пуномоћјем, попуњава и потписује изјаву о преузимању награде и по потреби посебан уговор чиме престају све даље обавезе Приређивача наградне игре према добитнику, а све у складу са позитивним прописима. Образац изјаве садржи податак о називу награде, имену и презимену добитника, ЈМБГ и његову адресу. Добитници главних награда су дужни да Приређивачу доставе тачан ЈМБГ, јер је тај податак неопходан за плаћање пореза на доходак грађана у складу са овим Правилима.

Освојене награде не могу се заменити за новчану противвредност нити за било коју другу награду.


X.
ОБЈАВЉИВАЊЕ ПРАВИЛА НАГРАДНЕ ИГРЕ

Правила наградне игре биће објављена 15 дана пре отпочињања наградне игре у дневном листу „Данас“ као средству јавног информисања који се дистрибуира на територији целе Србије, као и на интернет сајту Приређивача http://radunavia.rs. Поред наведеног, Правила игре ће бити депонована у свим малопродајним објектима приређивача и/или истакнута на видном месту у виду кратког извода из Правила наградне игре. Правила игре остају истакнута све до уручења свих награда.


XI.
ПРЕКИД НАГРАДНЕ ИГРЕ

Наградна игра може бити прекинута једино у случају више силе, укључујући и немогућност приређивача да заврши игру из разлога који стоје ван његове воље. У том случају, Приређивач ће јавно обавестити учеснике о прекиду игре, разлозима за прекид и датуму прекида наградне игре. У случају отказивања или прекида наградне игре, Приређивач не одговара за било какву штету која може настати услед прекида наградне игре у смислу овог члана.


XII. ОДГОВОРНОСТ ПРИРЕЂИВАЧА ПРЕМА УЧЕСНИЦИМА У ИГРИ

Приређивач гарантује да ће се приликом организовања наградне игре, у свему придржавати наведених Правила и релевантних закона. Приређивач задржава право да дисквалификује учеснике који не поштују правила. Приређивач гарантује да ће добитницима доделити награде описане у члану VI те да исте ни у ком случају не могу бити замењене за нова.


XIII. САГЛАСНОСТ

Сви учесници сагласни су са правилима наградне игре, с тим да добитник награде такође пристаје:

-да се његови подаци о личности који су доступни приређивачу чувају у складу са Законом о заштити података о личности и да исти могу бити коришћени само у маркетиншке сврхе приређивања наградне игре искључиво уз њихову претходну сагласност сходно члановима 10. и 15. Закона о заштити података о личности („Сл. гласник РС“, бр. 97/2008, 104/2009- др.закон, 68/2012- одлука УС и 107/2012);

-да се његово име јавно објави у складу са позитивним прописима;

-да се његови лични подаци: име, презиме, слика и видео материјал, могу од стране приређивача
користити
у рекламне сврхе без икакве накнаде, а искључиво у сврхе приређивања ове наградне игре и искључиво уз њихову претходну сагласност сходно члановима 10. и 15. Закона о заштити података о личности („Сл. гласник РС“, бр. 97/2008, 104/2009- др.закон, 68/2012- одлука УС и 107/2012).
Учесници и добитници у овој наградној игри сагласни су да је сав горе поменути материјал власништво приређивача, те се обавезују да ће се уздржати од било каквих поступака према приређивачу по основу права коришћења и/или власништва наведеног материјала.

XIV. ИСКЉУЧЕЊЕ ОДГОВОРНОСТИ У СПОРОВИМА

Сви захтеви за доделу награда које Приређивач буде примио након истека рока трајања наградне игре или рокова за остваривање појединих права предвиђених овим Правилима неће се разматрати, нити ће на основу тих захтева учесник-играч остваривати било каква права према Приређивачу. Учесници који учествују у наградној игри немају право да захтевају другачије награде или награде у већим количинама од оних које су наведене у овим Правилима.


XV. ИСКЉУЧЕЊЕ ОДГОВОРНОСТИ

Све захтеве у вези са квалитетом награда, добитници ће упутити директно Приређивачу. Приређивач неће сносити одговорност за претрпљену материјалну или нематеријалну штету (укључујући стварну штету и измаклу добит), насталу као последица учестовања у наградној игри и освајања награда, изузев одговорности која се не може законски изузети.


XVI. ПОРЕЗ НА ДОХОДАК ГРАЂАНА

Приређивач се обавезује да уместо добитника плати порез на добитке од игара на срећу, у складу са Законом о порезу на доходак грађана.

XVII. ТРОШКОВИ

Трошкове организовања наградне игре сноси Приређивач.


XVIII. ОБЈАВЉИВАЊЕ

Фонд добитака наградне игре и коначни резултати игре биће објављени на интернет сајту http://radunavia.rs најкасније до 30.01.2019. године. Правила наградне игре биће депонована код приређивача. По окончању наградне игре, приређивач ће у року од 15 дана обавестити Пореску управу, Сектор за девизне и мењачке послове и игре на срећу о резултатима наградне игре са подацима о фонду добитака са спецификацијом награда и доказима о њиховој вредности и добитницима.


XIX. НАДЛЕЖНОСТ У СЛУЧАЈУ СПОРОВА

У случају спора надлежан је стварно надлежан суд у Новом Саду.


XX. СТУПАЊЕ НА СНАГУ

Ова Правила ступају на снагу по добијању сагласности Министра финансија.

 


Нови Сад, 13.11.2018. године
За PREDUZEĆE ZA TRGOVINU NAFTOM I NAFTNIM DERIVATIMA RADUN AVIA DOO NOVI SAD, ПУТ ШАЈКАШКОГ ОДРЕДА 2А, НОВИ САД


___________________________________

Божидар Аџић, директорПрилог 1 уз ПРАВИЛА НАГРАДНЕ ИГРЕ У РОБИ И УСЛУГАМА
Да ти резервоар пукне од среће! за PREDUZEĆE ZA TRGOVINU NAFTOM I NAFTNIM DERIVATIMA RADUN AVIA DOO NOVI SAD, ПУТ ШАЈКАШКОГ ОДРЕДА 2А, НОВИ САД


___________________________________

Божидар Аџић, директор

 

Прилог 1

Списак бензинских станица којe учествују у наградној игри:

БС Нови Сад 1

Нови Сад

Пут Шајкашког одреда 2а

021/424-911

БС Нови Сад 2

Нови Сад

Пут Шајкашког одреда 1ц

021/452-078

БС Нови Сад 3

Нови Сад

Булевар Јаше Томића 12

021/6339-444

БСВ Ветерник

Нови Сад

Новосадски пут 147

063/424-632

БС Руменка 2

Руменка

Ослобођења бб

021/384-0364

БС Руменка 1

Руменка

Угао Ослобођења и ЈНА

021/384-0365

БС Госпођинци

Госпођинци

Вука Kараџића бб

021/836-032

БС Сириг

Сириг

Међународни пут бб

021/849-010

БС Kањижа

Kањижа

Милоша Обилића бб

024/4879-111

БС Горјани

Горјани

Горјани бб

031/546-333

БС Стопања

Стопања

Стари Трстеник бб

037/727-570

БС Прељина

Прељина

Прељина бб

032/381-010

БС Зрењанин

Зрењанин

Тихомира Остојића бб

023/581-320

БС Хртковци

Хртковци

Владимира Назора бб

022/455-018

БС Kрагујевац

Kрагујевац

Драгослава Срејовића бб

034/356-798

БС Богојево

Богојево

Дунавски пут бб

025/574-2210

БС Рума

Рума

Вука Kараџића бб

022/473-810

БС Чента

Чента

Нушићева бб

023/899-050

БС Војка

Војка

Цара Душана бб

022/2301-027

БС Дољевац

Дољевац

Село Дољевац бб

018/817-611

БС Хоргош село

Хоргош

Kањишки пут бб

063/620-874

БС Башаид

Башаид

Војвођанска бб

063/620-767

БС Бачко Градиште

Бачко Градиште

Новосадски пут бб

063/621-304

 

БС Радун

Бачка Паланка

Бранка Бајића бб

021/6040-011

 

 

Potkategorije

Ovaj sajt u skladu sa evropskom regulativom radi boljeg korisničkog iskustva i pravilnijeg prikazivanja sadržaja koristi kolačiće (eng. cookies).
Više o kolačićima pročitajte u "Uslovima korišćenja".

Slažem se