RADUN AVIA

OSVEŽENA PUMPA I NOVI AVIA KONCEPT KAO SVOJEVRSNI BENCHMARK U NAFTNOJ INDUSTRIJI

Kada smo krenuli sa renoviranjem pumpe i u realizaciju prvog AVIA Bistro-a u Srbiji, jedna ideja nas je jasno vodila a to je važnost svakog trenutka, pa i onog koji provodimo u brzini na putu, tako da je predah na putu za nas mnogo više od ponude brze hrane u stilu još jednog expres restorana. Tada je počeo naš, ničim nemoguće prekinut, scenario o nastanku AVIA pumpe i Bistro-a, mesta koje pokreće sva čula na uživanje, pruža prvoklasni ugođaj i izvrsnu uslugu.

 Dobra kafa u prirodom okruženoj bašti, ukusan doručak, mesto sa stilom za poslovni susret, radni ručak ili ukusan, zdrav obrok na putu - za sve prilike, tu smo.

 Zavirite u našu osveženu pumpu i novi koncept AVIA Shop-a i Bistro-a koji nudimo našim kupcima.

 AVIA Bistro Srbija - Prvoklasni zalogaj u šestoj brzini!

b_460_0_0_00___images_Doljevac_AH2_7035.jpg

b_460_0_0_00___images_Doljevac_AH2_7087.jpg

b_460_0_0_00___images_Doljevac_AH2_7136.jpg

AVIA UZ LJUBITELJE PRIRODE I AKTIVNU REKREACIJU

Od ove sezone tim Planinarsko smučarsko društvo “Železničar” iz Novog Sada nastupa u proširenom sastavu i to pod pokroviteljstvom lokalne kompanije Radun AVIA - najvećim distributerom i zastupnikom AVIA brenda u Srbiji.

Ovi ljubitelji prirode, od osnivanja šire ideju o boravku u prirodu, odlasku u planine i o zaštiti prirode i to su vrednosti koje je kompanija AVIA prepoznala i podržava. U opisu osnovnih aktivnosti PSD Železničara jesu pešačenje, treking, alpinizam i sportska orjentacija i preko 30 kalendarskih aktivnosti obeležiće 2019. godinu u partnerstvu sa AVIA-om.

Sezona je otpočeta u zajedničkom kolu TLV i TLS u Specijalnom rezervatu prirode Deliblatska peščara koja je na UNESCO-voj listi i prostire se na oko 300m2 i time se izdvaja kao jedinstvena ne samo kod nas nego i u Evropi. Peščara je najznačajnije stanište retkih ugroženih ptica i biljaka na teritoriji Evrope - IBA područje, a takođe je na ovom lokalitetu snimljena i jedna od naših največih komedija koju svi volimo KO TO TAMO PEVA iz 1980 godine.

Na peskovitom terenu peščare, pešačilo je 15 takmičara PSD Železničara.

b_460_0_0_00___images_vesti_DP2.jpg

b_460_0_0_00___images_vesti_DP1.jpg

RADUN AVIA VAS VODI NA RAFTING TAROM

Ljubitelji prirode i adrenalina, imamo pravu poslasticu za vas!

Radun AVIA i Tara rafting - Etno selo i kamp RT vas vode na jednu od nezaboravnih letnjih avantura.

Za svako sipanje goriva od minimum 2.000 dinara, na kasi preuzmi poklon vaučer za noćenje sa doručkom za jednu osobu u RT rafting centru Tara.

Detaljne informacije na www.rafting-tarom.com

Akcija na Radun AVIA pumpama traje do kraja maja, a vaučere možete iskoristiti do kraja septembra u terminima (nedelja/petak) 

Vučeri se ne mogu sabirati za više dana, ali više osoba može uživati rafting centru ukoliko kupovinom goriva prikupite više poklon vaučera.

Nabaci novu energiju, sipaj gorivo i uživaj ovog leta! 

Radun AVIA, više od goriva!

b_460_0_0_00___images_vesti_i.jpeg.jpg

SVEČANO I SLAVLJENIČKI U VETERNIKU NA AVIA ZABAVI ZA DECU

U petak, 01. marta, slavili smo sa novim komšijama na svečanom otvaranju nove AVIA pumpe u Veterniku. Toga dana, na pumpi je bilo drugačije, svečano i slavljenički, uz super klovnove, štulaše u atmosferi punoj radosti i uzbuđenja. AVIA zabavu za decu, upotpunile su figure od balona, dodatno, topla čokolada, medenjaci i AVIA pokloni dobrodošlice. Gosti su nam bili i korisnici Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju, kojima smo taj dan osim tople dobrodošlice priredili i humanu akciju ZASLADIMO DAN i sakupljali čokolade za sve korisnike Doma. Oduvek smo nastojali da negujemo tu posebnu vezu sa svojim gradom, svojom lokalnom zajednicom, u kojoj živimo i radimo, i trudimo se da sve naše mušterije to osete. Firma nije samo razmena dobara i novca, lokalna firma je nešto što živi među ljudima, i sa njima, a to podrazumeva mnogo više od prolaska kolima kroz našu pumpu... Mi želimo da zastanete, da vas vidimo i upoznamo, da nađemo vremena i mi i vi, da provedemo neko lepo vreme zajedno, i da nešto od dobrih stvari posvetimo i svojoj deci, vašoj deci, svim našim sadašnjim i budućim mušterijama.

Radun AVIA, više od goriva!

b_460_0_0_00___images_vesti_VET1.jpg

b_460_0_0_00___images_vesti_VET2.jpg

b_460_0_0_00___images_vesti_VET3.jpg

b_460_0_0_00___images_vesti_VET4.jpg

 

ZASLADIMO DAN!

Povodom svečanog otvaranja nove AVIA pumpe u Veterniku, za svako vaše sipanje goriva na ovoj pumpi, AVIA odvaja čokoladu za decu i omladinu u Veterničkom domu. Zajedno zasladimo deci dan i pokažimo podršku koja je više od goriva!

Dobrodošli - Ive Lole Ribara 4a, kod sale Kristal!

b_460_0_0_00___images_pumpe_FB_-_zasladimo_dan-23.jpg

SVEČANO OTVORENA NOVA AVIA PUMPA U ĆUPRIJI

Delimo deo atmosfere sa svečanog otvaranja nove AVIA pumpe u Ćupriji!

Vrhunska usluga i kvalitetno AVIA gorivo, očekuju vas na adresi Selište bb, Despotovački put.
AVIA, kvalitet dolazi iz Švajcarske!

DOBRODOŠLI!b_460_0_0_00___images_vesti_U1.jpg

b_460_0_0_00___images_vesti_U2.jpg

b_460_0_0_00___images_vesti_U3.jpg

b_460_0_0_00___images_vesti_U4.jpg

 

 

AVIA OTVARA PUMPU U ĆUPRIJI!

AVIA OTVARA PUMPU U ĆUPRIJI! 

Na adresi Selište bb, Despotovački put, Ćuprija, širi se AVIA lanac u Srbiji. 

Očekujemo vas u četvrtak, 14.02. od 12-16h, na svečanom otvaranju da zajedno presečemo vrpcu i otvorimo novu AVIA pumpu. Očekuju vas AVIA pokloni dobrodošlice, a svakog 20-og kupca goriva obradovaćemo poklon vaučerom od 1000 din u motornom gorivu.Tu su i loyalty pogodnosti sa kojima svaka kupovina donosi uštede. 

DOBRODOŠLI! 

AVIA, kvalitet dolazi iz Švajcarske!

URUČENE NAGRADE DOBITNICIMA GLAVNIH NAGRADA U RADUN AVIA NAGRADNOJ IGRI „DA TI REZERVOAR PUKNE OD SREĆE“

 

U petak, 18.01.2019. godine proglasili smo dobitnike glavnih nagrada i svečano im uručili nagrade Radun AVIA nagradne igre “Da ti rezervoar pukne od sreće”. U nagradnoj igri koja je trajala mesec dana, tokom decembra i januara, više desetina hiljada ljudi i kodova učestvovali su u nadmetanju za glavnu nagradu “Sipaj cele godine besplatno”. Ova dva dobitnika imali su najviše sreće.

 Dejan Pajić iz Stare Pazove, dobitnik je nagrade “Sipaj cele godine besplatno” odnosno kartice u vrednosti 200.000 dinara za kupovinu motornog goriva tokom 2019. godine.

Dejanu će nagrada, svakako doneti olakšanje u troškovima domaćinstva za iznos goriva tokom cele godine, obzirom da svaki dan putuje za Beograd. Pored toga, kako je Dejan podelio sa nama, biće dovoljno goriva i da se otputuje na neke nove destinacije i ispišu nove porodične uspomene.

 Rudolf Kolar iz Novog Sada, dobitnik je nagrade “7 dana na Zlatiboru” i on će sa suprugom i bebom provesti 7 dana na Zlatiboru u idiličnim apartmanima Maslačak, ušuškanim u borovu šumu nadomak centra Zlatibora. Sigurni smo da je mladom bračnom paru, ovakav odmor, prava nagrada. Zanimljiva je njegova priča kako je poslao dobitni kod. Rudolfu je lampica za gorivo donela nagradu. Onog trenutka kada je zapištala, ugledao je AVIA pumpu u Sirigu i odlučio da nastavi put tek pošto sipa gorivo. Dalje je usledilo slanje koda za koji se ispostavilo da je srećan, dobitni.

 Čestitamo dobitnicima i navijamo za sreću i nove uspomene koje im donosi AVIA gorivo.

 Radun AVIA, više od goriva!

b_460_0_0_00___images_proba.jpg

b_460_0_0_00___images_pumpe_2.jpg

b_460_0_0_00___images_pumpe_3.jpg

b_460_0_0_00___images_pumpe_4.jpg

SIPAJ CELE GODINE BESPLATNO - Radun AVIA nagrađuje!

SIPAJ CELE GODINE BESPLATNO - Radun AVIA nagrađuje!

Decembar je mesec darivanja i mesec dobrog raspoloženja i u tom duhu Radun AVIA, od danas, za vas ima pregršt nagrada u Nagradnoj igri "Da ti rezervoar pukne od sreće"!

Šta kažete da cele godine sipate na naš račun?

Sipaj gorivo i ostvari na računu minimum 2.000 din, jedinstveni broj koji dobiješ na računu pošalji porukom na 4488 i svake nedelje očekuju te vredne nagrade.

Više informacija na http://radunavia.rs/sr/nagradna-igra

90 MINUTA DOVOLJNO JE ZA ISTORIJU

Ovako je AVIA Energias, naša partnerska kompanija iz Španije, inače sponzor fudbalskog kluba Eibar, ponosno opisala istorijsku pobedu Eibar tima nad Real Madridom tokom vikenda.

Ponosni što smo deo AVIA priče!
Da li ste i vi ljubitelji španske Primere?

?ibar

Kvalitet dolazi iz Švajcarske – AVIA & Victorinox!

AVIA i Victorinox, dva brenda švajcarskog porekla, za vas su naoštrili sjajne uslove.

Naoštri se i ti, jer velika greb igra je počelaSvako sipanje goriva donosi šansu za dva dobitka – AVIA & Victorinox zajedno su za vas spremili popuste i poklone!

victorinox

 Narednih mesec dana, od 17. septembra do 17. oktobra, sipaj gorivo na AVIA pumpama i potraži svoj greb kupon na kome se nalazi SIGURAN DOBITAK - gratis gorivo, popusti na gorivo, poklon nožić ili neodoljive cene za nožiće vrhunskog brenda VICTORINOX.

Victorinox džepni nožići sa tradicijom kvaliteta dugom preko 120 godina, predstavljaju neizostavno društvo svakog ljubitelja avanture, boravka u prirodi i švajcarskog kvaliteta ili jednostavno predstavljaju Pametan način da rešite probleme. Ovog puta, u ponudi na svim AVIA pumpama po najpovoljnijim uslovima u velikoj greb akciji.

Putarinu plati, čekanje skrati

Jedno od ZLATNIH pravila vožnje bez zadržavanja na putu je da posedujete TAG uređaj koji omogućava beskontaktno plaćanje putarine na naplatnim rampama u Srbiji (ENP) bez zaustavljanja i čekanja, brzo i lako. 

OVE LETNJE SEZONE u ponudi na Radun AVIA pumpama u Novom Sadu, Veterniku i Preljini - prodaja TAG uređaja i elektronska dopuna - da uštedite vreme i zaobiđete zastoje.

TAG

Radun AVIA bliža vama i vašim potrebama. Putarinu plati, čekanje skrati!

Potkategorije