RADUN AVIA

NAJVAŽNIJE GORIVO JE NAŠE ZDRAVLJE

Poštovani kupci, dragi partneri,

Nadam se da ste vi i vaše porodice u ovim izazovnim vremenima dobrog zdravlja. Svima nam želim disciplinu i strpljenje, uz želju da što lakše i bezbolnije prebrodimo nametnute nedaće – kako zdravstvene, tako i ekonomske. Radun AVIA je i u ovim trenucima stabilan i pouzdan partner. Sve naše pumpe su snabdevene više nego dovoljnim količinama goriva i radiće u skladu sa propisanim radnim vremenima od strane nadležnih institucija. Svakako je najvažnije gorivo svih nas naše zdravlje. Čuvajte ga.   

                                                                                                                                         Božidar Adžić, generalni direktor Radun AVIA

                                 b_460_0_0_00___images_FB_-_najvanije_gorivo_ZDRAVLJE-32.jpg

                                                                                                                                                         

VOZI ME LJUBAV - Mesec ljubavi na AVIA benzinskim stanicama!

Dan zaljubljenih je iza ćoška, a i 8. mart se bliži. Kako biste brzo i jednostavno pronašli poklone za drage osobe, AVIA je pripremila izbor nekoliko fenomenalnih artikala po sjajnim cenama. Na dohvat ruke su vam savršena rešenja za poklon za nju i njega.

U akciji VOZI ME LJUBAV od 10.02. do 10.03.2020. godine, sipaj 2.000 dinara goriva i dobijaš poklon vaučer u vrednosti 200 dinara koji možeš iskoristiti za kupovinu jednog od akcijskih artikala.

U ponudi su Škrabac majice unikatnog dizajna sa šaljivim natpisima i ilustracijama i oduševiće Vaše najdraže. Savršen poklon čini i prateći bedž sa natpisom i kartica za posvetu uz majicu, a sve to upakovano u kutiju izuzetnog dizajna.

Majice su dostupne na benzinskim stanicama: Novi Sad 1, Novi Sad 2, Novi Sad 3, Kanjiža, Preljina, Gospođinci, Zrenjanin, Ruma i Veternik, kao i na stanici BS Radun u Bačkoj Palanci. Ukoliko ogranak najbliži Vama nema majice, budite slobodni da poručite željeni natpis i veličinu, a mi ćemo se potruditi da Vam dostavimo u najkraćem roku.

Dostupni natpisi:

Muške majice: Đavo nosi bradu, Melem za dušu, Zlo i naopako, Sto mu gromova, Vetropir, Namazan

Ženske majice: Ljubav cveta, Namazana, Žena, majka, kraljica, Preko trnja do zvezda, Devojka iz zgrada, Princeza na zrnu graška

U sklopu ove akcije, uz poklon vaučer možete ostvariti povoljnu cenu još dva artikla.

Bluetooth zvučnik – uređaj koji „podgreva“ atmosferu svakog roštilja ili odlaska na plažu, sportskih aktivnosti, a zahvaljujući odličnom kvalitetu zvuka, lako može mirno veče pretvoriti u pravu žurku. Odličan poklon za sve koji su uvek u pokretu kao i za ljubitelje tehnologije i gedžeta.

Univerzalan poklon koji će obradovati svakoga – parfem. By Magic parfemi koji su dostupni u ovoj AVIA akciji, dolaze u lepo dizajniranoj poklon kutiji. Veličina bočice od 20 ml idealna je da parfem uvek imate uz sebe, bilo da je u pitanju ženska torbica ili pretinac automobila. Poklon sa kojim ne možete pogrešiti.

Da vam praznici prođu u ljubavi i veselju, AVIA se pobrinula da pronađete poklone za tili čas i da nijedna, Vama draga osoba, ne ostane zaboravljena.

AVIA, sa Vama u najlepšim trenucima!

VOZI ME LJUBAVb_460_0_0_00___images_FB_-_Vozi_me_ljubav-32.jpg

U ZDRAVOJ TRCI I ZDRAVOM BIZNISU

U januarskom izdanju Biltena Nacionalnog naftnog komiteta Srbije https://www.wpcserbia.rs/wp-content/uploads/2020/01/final2.pdf nekoliko reprezentativnih sagovornika osvrnulo se na temu biltena - položaj porodičnih firmi u Srbiji u odnosu na stanje u svetu i posebno Evropi.

Intervju za bilten, po pozivu Nacionalnog naftnog komiteta, dali su Samuel Hartmann, Brand & Project Manager Europe, AVIA INTERNATIONAL i Jelena Radun, predsedavajuća skupštine i vlasnik Radun AVIA u Srbiji. Celokupan intervju pročitajte na linku

Bilteni Nacionalnog naftnog komiteta Srbije (članice Svetskog naftnog saveta (WPC)) su izuzetno štivo koje posebno preporučujemo, a čast nam je biti gost na njihovim stranicama.

b_460_0_0_00___images_Jelena-Radun-intervju---vizual-za-DM.jpg

SREĆA STIGLA U KANJIŽU I HRTKOVCE

b_460_0_0_00___images_glavni_9.jpgMeđu hiljadama pristiglih kodova za učešće u AVIA nagradnoj igri "Savršena kao Švica" izvukli smo dobitnike vrednih nagrada i ovo je delić atmosfere sa uručenja nagrada.

Glavni dobitnik naše nagrade u gorivu u vrednosti 100.000 din koji se bavi vodoinstalaterskim poslom u Kanjiži, od sada, do svojih klijenata stiže ne brinući o gorivu, uz značajne uštede u budžetu.

Dobitnica iz Hrtkovaca će sa proleća sa ćerkom otputovati u Ženevu na 4 dana, prvi put avionom, pa smo sigurni da je reč o uspomeni koja se ne zaboravlja. Dodatnu radost donosi činjenica da je samo jedan kod koji je ona poslala, doneo ovo vredno putovanje.

Naš dobitnik treće glavne nagrade, takođe iz Kanjiže, ima priliku da doslovno u svemu što radi bude na visini one parole 'tačan ko švajcarski sat'.

Čestitamo srećnim dobitnicima!

AVIA NAGRADNA IGRA - SAVRŠENA KAO ŠVICA!

Zaigraj AVIA nagradnu igru – Savršena kao Švica!

Neka 2020-ta bude tvoja godina – obraduj rezervoar sa 100.000 din goriva, skokni do Ženeve u dvoje ili zablistaj uz švajcarski sat!

Natoči gorivo za 2000 din na bilo kojoj AVIA pumpi, pošalji kod na 2222 i osvoji jednu od čak 50 vrednih nagrada!

Nagradna igra traje od 02. do 31. decembra 2019. kada izvlačimo dobitnike glavnih nagrada!

AVIA, da ti život bude Švajcarska!

cover NI FB - Savršena kao Švica-02-02

AKCIJA AVIA ZA SRBIJU NAVIJA

Košarkaška groznica uoči svetskog prvenstva! Učestvujte i Vi na AVIA benzinskim stanicama i budite deo atmosfere. Ubacite u koš i osvojite do 9din/l popust na evrodizel i benzin goriva! Akcija traje od 31.08. do 15.09.2019. Vaučere iskoristite do kraja septembra. 

Da zabava bude veća, a igra zanimljivija, rezervno bacanje ima i vaš saputnik, pa navijanje može da počne.

AVIA za Srbiju navija!

 

DODAJ GAS – TNG ZA AUTO, A KAFA ZA VAS

Poštovani kupci, tokom avgusta, Radun AVIA nagrađuje TNG potrošače.

FB - TNG  kafa 

Ne tražite odličnu kafu. Uživajte u njoj ovde, na pumpama Radun AVIA!

Sipajte minimum 1500 dinara TNG derivata, osvežite se uz gratis kafu i krenite na put spremni ili iskoristite kupon za poklon kafu kad god vam odgovara do 05. septembra. Ugrabite svoju kafu na sledećim lokacijama:  

BS Novi Sad 1 21000 Novi Sad Put Šajkaškog odreda 2a
BS Novi Sad 2 21000 Novi Sad Put Šajkaškog odreda 1c
BS Novi Sad 3 21000 Novi Sad Bulevar Jaše Tomića 12
BS Kanjiža 24420 Kanjiža Miloša Obilića bb
BS Gorjani 31205 Gorjani Gorjani bb
BS Stopanja 37242 Stopanja Stari Trstenik bb
BS Preljina 32212 Preljina Preljina bb
BS Rumenka 2 21201 Rumenka Oslobođenja bb
BS Vojka 22313 Vojka Cara Dušana bb
BS Bačka Palanka 21400 Bačka Palanka Branka Bajića bb
BS Veternik 2 21203 Veternik Ive Lole Ribara 4a
BS Kragujevac 34000 Kragujevac Dragoslava Srejovića 55

 

OSVEŽENA PUMPA I NOVI AVIA KONCEPT KAO SVOJEVRSNI BENCHMARK U NAFTNOJ INDUSTRIJI

Kada smo krenuli sa renoviranjem pumpe i u realizaciju prvog AVIA Bistro-a u Srbiji, jedna ideja nas je jasno vodila a to je važnost svakog trenutka, pa i onog koji provodimo u brzini na putu, tako da je predah na putu za nas mnogo više od ponude brze hrane u stilu još jednog expres restorana. Tada je počeo naš, ničim nemoguće prekinut, scenario o nastanku AVIA pumpe i Bistro-a, mesta koje pokreće sva čula na uživanje, pruža prvoklasni ugođaj i izvrsnu uslugu.

 Dobra kafa u prirodom okruženoj bašti, ukusan doručak, mesto sa stilom za poslovni susret, radni ručak ili ukusan, zdrav obrok na putu - za sve prilike, tu smo.

 Zavirite u našu osveženu pumpu i novi koncept AVIA Shop-a i Bistro-a koji nudimo našim kupcima.

 AVIA Bistro Srbija - Prvoklasni zalogaj u šestoj brzini!

b_460_0_0_00___images_Doljevac_AH2_7035.jpg

b_460_0_0_00___images_Doljevac_AH2_7087.jpg

b_460_0_0_00___images_Doljevac_AH2_7136.jpg

AVIA UZ LJUBITELJE PRIRODE I AKTIVNU REKREACIJU

Od ove sezone tim Planinarsko smučarsko društvo “Železničar” iz Novog Sada nastupa u proširenom sastavu i to pod pokroviteljstvom lokalne kompanije Radun AVIA - najvećim distributerom i zastupnikom AVIA brenda u Srbiji.

Ovi ljubitelji prirode, od osnivanja šire ideju o boravku u prirodu, odlasku u planine i o zaštiti prirode i to su vrednosti koje je kompanija AVIA prepoznala i podržava. U opisu osnovnih aktivnosti PSD Železničara jesu pešačenje, treking, alpinizam i sportska orjentacija i preko 30 kalendarskih aktivnosti obeležiće 2019. godinu u partnerstvu sa AVIA-om.

Sezona je otpočeta u zajedničkom kolu TLV i TLS u Specijalnom rezervatu prirode Deliblatska peščara koja je na UNESCO-voj listi i prostire se na oko 300m2 i time se izdvaja kao jedinstvena ne samo kod nas nego i u Evropi. Peščara je najznačajnije stanište retkih ugroženih ptica i biljaka na teritoriji Evrope - IBA područje, a takođe je na ovom lokalitetu snimljena i jedna od naših največih komedija koju svi volimo KO TO TAMO PEVA iz 1980 godine.

Na peskovitom terenu peščare, pešačilo je 15 takmičara PSD Železničara.

b_460_0_0_00___images_vesti_DP2.jpg

b_460_0_0_00___images_vesti_DP1.jpg

RADUN AVIA VAS VODI NA RAFTING TAROM

Ljubitelji prirode i adrenalina, imamo pravu poslasticu za vas!

Radun AVIA i Tara rafting - Etno selo i kamp RT vas vode na jednu od nezaboravnih letnjih avantura.

Za svako sipanje goriva od minimum 2.000 dinara, na kasi preuzmi poklon vaučer za noćenje sa doručkom za jednu osobu u RT rafting centru Tara.

Detaljne informacije na www.rafting-tarom.com

Akcija na Radun AVIA pumpama traje do kraja maja, a vaučere možete iskoristiti do kraja septembra u terminima (nedelja/petak) 

Vučeri se ne mogu sabirati za više dana, ali više osoba može uživati rafting centru ukoliko kupovinom goriva prikupite više poklon vaučera.

Nabaci novu energiju, sipaj gorivo i uživaj ovog leta! 

Radun AVIA, više od goriva!

b_460_0_0_00___images_vesti_i.jpeg.jpg

SVEČANO I SLAVLJENIČKI U VETERNIKU NA AVIA ZABAVI ZA DECU

U petak, 01. marta, slavili smo sa novim komšijama na svečanom otvaranju nove AVIA pumpe u Veterniku. Toga dana, na pumpi je bilo drugačije, svečano i slavljenički, uz super klovnove, štulaše u atmosferi punoj radosti i uzbuđenja. AVIA zabavu za decu, upotpunile su figure od balona, dodatno, topla čokolada, medenjaci i AVIA pokloni dobrodošlice. Gosti su nam bili i korisnici Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju, kojima smo taj dan osim tople dobrodošlice priredili i humanu akciju ZASLADIMO DAN i sakupljali čokolade za sve korisnike Doma. Oduvek smo nastojali da negujemo tu posebnu vezu sa svojim gradom, svojom lokalnom zajednicom, u kojoj živimo i radimo, i trudimo se da sve naše mušterije to osete. Firma nije samo razmena dobara i novca, lokalna firma je nešto što živi među ljudima, i sa njima, a to podrazumeva mnogo više od prolaska kolima kroz našu pumpu... Mi želimo da zastanete, da vas vidimo i upoznamo, da nađemo vremena i mi i vi, da provedemo neko lepo vreme zajedno, i da nešto od dobrih stvari posvetimo i svojoj deci, vašoj deci, svim našim sadašnjim i budućim mušterijama.

Radun AVIA, više od goriva!

b_460_0_0_00___images_vesti_VET1.jpg

b_460_0_0_00___images_vesti_VET2.jpg

b_460_0_0_00___images_vesti_VET3.jpg

b_460_0_0_00___images_vesti_VET4.jpg

 

ZASLADIMO DAN!

Povodom svečanog otvaranja nove AVIA pumpe u Veterniku, za svako vaše sipanje goriva na ovoj pumpi, AVIA odvaja čokoladu za decu i omladinu u Veterničkom domu. Zajedno zasladimo deci dan i pokažimo podršku koja je više od goriva!

Dobrodošli - Ive Lole Ribara 4a, kod sale Kristal!

b_460_0_0_00___images_pumpe_FB_-_zasladimo_dan-23.jpg

Potkategorije

Ovaj sajt u skladu sa evropskom regulativom radi boljeg korisničkog iskustva i pravilnijeg prikazivanja sadržaja koristi kolačiće (eng. cookies).
Više o kolačićima pročitajte u "Uslovima korišćenja".

Slažem se