RADUN AVIA

Zlatno doba za vaš automobil

Došlo je zlatno doba za vaš automobil. Predstavljamo vam novo aditivirano gorivo - AVIA GOLD EVRO DIZEL.
- PRODUŽAVA VEK MOTORA
- ZNATNO POBOLJŠAVA NJEGOV RAD
- SMANJUJE POTROŠNJU
- UBRZAVA PALJENJE
AVIA GOLD EVRODIZEL možete naći na AVIA pumpa u Srbiji, ali i širom Evrope - jer je odlično!

AVIA, više od goriva.

billboard

Ostvarite popuste na sve vrste goriva

Od 16. marta do 16. maja svakom kupovinom preko 2000 dinara u Univerexport objektima očekuje Vas kupon koji vam donosi popust od 5 din/lit. na sve vrste goriva na Radun AVIA benzinskim stanicama.

Avia plakat sve BS iste sa BS radun

 Radun AVIA, Više od goriva!

 

Priznanje Preduzetnik Partner 2014

Imamo veliku čast i zadovoljstvo da objavimo je povelja o međusobnoj saradnji i priznanje PREDUZETNIK PARTNER 2014 u sektoru automobilizma dodeljeno Radin AVIA-i. Priznanje se dodeljuje sa podršku projektu Privilege Club u kojem su učestvovali Lemmarko Privilege Club i Unija Poslodavaca Srbije.

KLIKNITE DA VIDITE POVELJU

Avia, Više od goriva

Najslađa novogodišnja akcija

poster ng

 

Sipajte gorivo u iznosu od 1500 dinara i dobićete izvanredan popust od 40% na Ferrero Roche i Well Be čokoladu. Srećne i slatke praznike želi vam Radun AVIA.

AVIA, Više od goriva

 

Skladištenje guma van sezone

Ukoliko ste se odlučili da sami skladištite gume potrebno je da se pridržavate sledećih pravila:

  • označite pozicije na kojima su se gume nalazile kako bi ih sledeće sezone vratili na isto mesto ili rotirali sa ciljem da se trošenje guma ravnomerno rasporedi.
  • operite vodom točkove i dobro ih obrišite kako bi sprečili koroziju.
  • izvadite kamenčiće i komadiće šljunka iz krampona guma.
  • čuvajte ih na hladnom i suvom mestu, na bezbednoj udaljenosti od ulja, goriva i drugih hemikalija.

Opširnije: Skladištenje guma van sezone

Ispravno vozilo - bezbedno vozilo

Besplatna kontrola tehničke ispravnosti  

Auto-moto savez Srbije u saradnji sa Upravom saobraćajne policije MUP Republike Srbije i Asocijacijom tehničkih pregleda vozila organizuje od 24. do 29. novembra 2014. godine tradicionalnu akciju “Ispravno vozilo – bezbedno vozilo”.

AMSS i ove godine pred početak zimske sezone, poziva sve vozače da BESPLATNO provere tehničku ispravnost svojih vozila,  na preko 150 linija tehničkog pregleda širom Srbije. Apelujemo na vozače da odvoje malo vremena,  i utvrde tehničku ispravnost svog vozila.

Saobraajna-kontrola

 

Opširnije: Ispravno vozilo - bezbedno vozilo

Kamere otkrivaju saobraćajne prekršaje

Vozači, podsećamo vas na lokacije kamera u Novom Sadu koje automatski beleže počinjene saobraćajne prekršaje. Želimo vam bezbednu vožnju i srećan put.

Radun AVIA, Više od goriva

Radun AVIA pumpe

Radun AVIA na finišu

Na 36-oj međunarodnoj biciklističkoj trci “KROZ VOJVODINU", koja je ugostila preko 100 takmičara iz Slovenije, Mađarske, Bugarske, Grčke, Hrvatske, Turske, Bosne i Hercegovine i Srbije, pobedio je biciklista kontinentalne turske ekipe Brisaspor, naš Stefan Stefanović iz čačanskog Borca završio je na drugom mestu, dok je treći kroz finiš prošao član mađarskog nacionalnog tima Zoltan Lenđel. Trka je bila izuzetno brza, a kvalitet i spremnost takmičara došli su do izražaja, posebno u finišu.

trka sajt

Radun AVIA je prilikom ceremonije proglašenja pobednika dodelila posebne nagrade pobednicima trke, a ovu priliu koristimo da svim takmičarima poželimo puno sreće i uspeha u predstojećim takmičenjima.

trka sajt1.jpg

Radun AVIA, Više od goriva!

Od Radun AVIA-e kroz Vojvodinu

36. Međunarodna biciklistička trka „Kroz Vojvodinu“ za kategorije elite i junior održaće se 13.09. u Novom Sadu sa početkom u 14,00h. Sa ponosom možemo da potvrdimo da su za mesto starta i cilja određene benzinske stanica Radun AVIA u ulici put Šajkaškog odreda.

Pozivamo vas da ispratite jedan od najvažnijih biciklističkih događaja u zemlji i regionu i koristimo ovu priliku da svim takmičarima poželimo puno uspeha i sreće u sutrašnjoj trci.
kroz-vojvodinuRadun AVIA
Više od goriva

Popusti na sve vrste goriva

Tokom septembra i oktobra svakom kupovinom preko 2000 dinara u Univerexport-u očekuje vas popust od 5 dinara na sve vrste goriva na Radun AVIA benzinskim stanicama.

Spisak naših objekata možete pogledati >OVDE<

AVIA, više od goriva!

univer sept

Akcija se produžava

SJAJNA VEST!

Zbog velikog interesovanja letnja akcija je produžena. Nalepnice možete sakupiti do 15.08. a popunjene talone možete iskoristiti do kraja avgusta.

AVIA, više od goriva!

 

fejs

Godišnji AVIA skup 2014

Godišnji sastanak svih AVIA predstavnika ove godine održao se nedavno u Holandiji. Mi smo naravno kao i svake godine do sada imali svog predstavnika na ovom skupu. Prenosimo vam samo delić atmosfere uz prepoznatljive holandske predele.

AVIA Group 2014 smalll

 

Za sliku u punoj rezoluciji kliknite >OVDE<

AVIA više od goriva!

Letnja akcija!

Od 04. juna do 31. jula sakupljajte nalepnice i ostvarite uštedu do 50% na svim benzinskim stanicama Radun AVIA. U ponudi su najnovili model Blueberry tableta, navigacija od 5 inča i ostali vredni proizvodi.

Spisak naših objekata pogledajte OVDE

talon mala>>>>USLOVI AKCIJE<<<<
AVIA, više od goriva!

Potkategorije