RADUN AVIA

Akcija se produžava

SJAJNA VEST!

Zbog velikog interesovanja letnja akcija je produžena. Nalepnice možete sakupiti do 15.08. a popunjene talone možete iskoristiti do kraja avgusta.

AVIA, više od goriva!

 

fejs

Godišnji AVIA skup 2014

Godišnji sastanak svih AVIA predstavnika ove godine održao se nedavno u Holandiji. Mi smo naravno kao i svake godine do sada imali svog predstavnika na ovom skupu. Prenosimo vam samo delić atmosfere uz prepoznatljive holandske predele.

AVIA Group 2014 smalll

 

Za sliku u punoj rezoluciji kliknite >OVDE<

AVIA više od goriva!

Letnja akcija!

Od 04. juna do 31. jula sakupljajte nalepnice i ostvarite uštedu do 50% na svim benzinskim stanicama Radun AVIA. U ponudi su najnovili model Blueberry tableta, navigacija od 5 inča i ostali vredni proizvodi.

Spisak naših objekata pogledajte OVDE

talon mala>>>>USLOVI AKCIJE<<<<
AVIA, više od goriva!

Popusti tokom maja i juna uz kupovinu u Univeru

Tokom maja i juna svakom kupovinom preko 2000 dinara u Univerexport-u očekuje vas popust od 5 dinara na sve vrste goriva na Radun AVIA benzinskih stanicama.

Lokacije pumpi pogledajte >OVDE<

univer fejs

Avia
Više od goriva

Biciklom do Brazila

Novosađanin Zoran Zivlak je 26.03.2014. krenuo na još jedno njemu svojstveno iscrpljujuće putovanje, a udruženje AVIA Srbija je odlučilo da ga podrži u ovom poduhvatu.

Naime, Zoran je posle Azije i Afrike odlučio da na svom biciklu prevali put od 5000 kilometara kako bi stigao od zapadne do istočne obale Južne Amerike i isprati otvaranje Svetskog fudbalskog prvenstva u Brazilu. Na samom početku ove pustolovine Zoran će se oprobati na Panameričkom kupu u triatlonu u čileanskoj pacifičkoj luci Valparaiso, a na njegovom putu do Ria de Žaneira obići će mnoge znamenosti od kojih je svakako najzanimljiviji stadion „Park Sentrala“ u Montevideu.

Zorane, zelimo ti srecu i svim srcem navijamo ze tebe.

Avia, vise od goriva

 

2 sajt1

Nema ograničenja za kupovinu regresiranog dizel goriva

Ministarstvo poljoprivrede Srbije  je 03.04.2014. donelo odluku da poljoprivredna gazdinstva mogu da kupuju regresirano dizel gorivo na svim benzinskim stanicama u zemlji i da za to ne postoji nikakva prepreka.

Odlukom da poljoprivrednici imaju pravo da kupuju gorivo (evro dizel i gasno ulje 01) data je mogućnost svim registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima da se gorivom snabdevaju i pre zvaničnog objavljivanja Pravilnika o uslovima, načinu i obrascu zahteva za ostvarivanje prava na regres za gorivo", navodi se u saopštenju Ministarstva poljoprivrede Srbije. 

U skladu sa tim, Radun AVIA je donela odluku da se svim poljoprivrednim gazdinstvima odobre posebne pogodnosti. Spisak naših benzinskih stanica možete pogledati >OVDE<

traktor

Za sve dodatne informacije možete se obratiti najbližoj Radun AVIA benzinskoj stanici.

AVIA. više od goriva!

Popusti su porasli

Imamo za Vas sjajnu vest. Od 14. marta smo za vas obezbedili još veće popuste. Postanite korisnik naše Bonus Kartice i uštedite sa svakom litrom sipanog goriva. Novi popusti po derivatima su sledeći: EUD 3rsd, BMB95 4rsd, TNG 2rsd. 

Popunite kratak on-line formular i postanite vlasnik naše Bonus Karticu sa kojom ćete neprekidno ostvarivati razne pogodnosti. Požurite, broj kartica je ograničen.

on-line formular

Radun AVIA, Više od goriva!

bonus

8. MART

Drage dame, dva šarena znaka pažnja, vi birate boje, čekaju vas u subotu 8. marta na svim benzinskim stanicama Radun AVIA.

plakat sajt

Otvorena je pumpa u Bogojevu

Benzinska stanica AVIA u Bogojevu otvorena je 16.01.2014. Već na samom otvaranju dočekala nas je velika dobrodošlica lokalnog stanovništva. Komentari su bili izuzetno pozitivni i ovu priliku koristimo da se zahvalimo svima kojima su nas podržali. Ushićeni smo zbog buduće saradnje.

1

Radun AVIA
Više od goriva

Otvaranje pumpe u Bogojevu

Benzinska stanica AVIA uskoro i u Bogojevu.

Pozivamo vas na otvaranje u cetvrtak, 16og janaura u 13 casova na adresi Bogojevo, Dunavski put bb.

Sve kupce ocekuju prigodni pokloni i sarmantne promoterke.

AVIA vise od goriva

rsz bilbord bogojevo

Proslavili smo rođendan

Kompanija Radun AVIA je 10.12.2013. proslavila svoj 10. rođendan od početka poslovanja u okviru AVIA sistema. Naše goste i kupce dočekivale su šarmantne hostese i promoteri iz javnog života, delili smo slatke poklone, a svako je mogao da se okrepi i uziva u ukusnom posluzenju.

Sa ponosom možemo da objavimo da je naša humantirna akcija, uz vašu pomoć, dostigla pravi uspeh i prevazišla sva očekivanja. Prikupljeno je više od 5000 pelena koje su donirane Sigurnoj Kući.

3

1511040 657916074231747 1775632585 n

Deset godina u sistemu AVIA – uvek sa vama!

Kompanija Radun AVIA obeležiće 10 godina poslovanja u sistemu AVIA 10.decembra 2013. godine humanitarnom akcijom.

Za svaki litar goriva prodat tog dana od 13 do 18 sati na benzinskoj stanici na putu ka Zrenjaninu doniraćemo po jednu dečju pelenu za potrebe sigurnih kuće. Ova akcija sprovodi se u saradnji sa humanitarnom organizacijom ADRA, a u njoj, kao promoteri, učestvuju i poznate ličnosti.

Pozivamo vas da proslavimo jubilej zajedno! Glavna žurka je od 13 sati – muzika, posluženje, Deda Mrazice!

AVIA – više od goriva!

 

10 godina 

BONUS CARD

U toku je velika promocija na pumpama Radun AVIA. Ostvarite POPUSTE na gorivo uz Bonus karticu! Na svaku litru natočenog goriva, ostvarujete odgovarajući popust, koji se obračunava u dinarima po litri i zavisi od vrste naftnog derivata, a ostvaruje se prilikom plaćanja na kasi. Karticu možete koristiti svaki put kada natočito gorivo, bez ograničenja. Na kraju svakog kvartala, očekuju vas pokloni u skladu sa količinom natočenog goriva u toku kvartala.

Kako postati vlasnik kartice?

Jednostavno dođite na bilo koju od naših benzinskih stanica, ispunite formular za dobijanje kartice i bićete obavešteni kada možete svoju karticu podići na lokaciji na kojoj ste i ostavili ispunjen formular.


Rok izrade kartice je 2 nedelje, a cena izrade kartice iznosi 70 dinara.

Za sve informacije, pozovite: 021/424-911 ili nam pišite na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

AVIA, više od goriva 

b_460_0_0_00___images_fotke_BONUS_CARD.jpg

 

 

Potkategorije