RADUN AVIA

Radun AVIA na finišu

Na 36-oj međunarodnoj biciklističkoj trci “KROZ VOJVODINU", koja je ugostila preko 100 takmičara iz Slovenije, Mađarske, Bugarske, Grčke, Hrvatske, Turske, Bosne i Hercegovine i Srbije, pobedio je biciklista kontinentalne turske ekipe Brisaspor, naš Stefan Stefanović iz čačanskog Borca završio je na drugom mestu, dok je treći kroz finiš prošao član mađarskog nacionalnog tima Zoltan Lenđel. Trka je bila izuzetno brza, a kvalitet i spremnost takmičara došli su do izražaja, posebno u finišu.

trka sajt

Radun AVIA je prilikom ceremonije proglašenja pobednika dodelila posebne nagrade pobednicima trke, a ovu priliu koristimo da svim takmičarima poželimo puno sreće i uspeha u predstojećim takmičenjima.

trka sajt1.jpg

Radun AVIA, Više od goriva!

Od Radun AVIA-e kroz Vojvodinu

36. Međunarodna biciklistička trka „Kroz Vojvodinu“ za kategorije elite i junior održaće se 13.09. u Novom Sadu sa početkom u 14,00h. Sa ponosom možemo da potvrdimo da su za mesto starta i cilja određene benzinske stanica Radun AVIA u ulici put Šajkaškog odreda.

Pozivamo vas da ispratite jedan od najvažnijih biciklističkih događaja u zemlji i regionu i koristimo ovu priliku da svim takmičarima poželimo puno uspeha i sreće u sutrašnjoj trci.
kroz-vojvodinuRadun AVIA
Više od goriva

Popusti na sve vrste goriva

Tokom septembra i oktobra svakom kupovinom preko 2000 dinara u Univerexport-u očekuje vas popust od 5 dinara na sve vrste goriva na Radun AVIA benzinskim stanicama.

Spisak naših objekata možete pogledati >OVDE<

AVIA, više od goriva!

univer sept

Akcija se produžava

SJAJNA VEST!

Zbog velikog interesovanja letnja akcija je produžena. Nalepnice možete sakupiti do 15.08. a popunjene talone možete iskoristiti do kraja avgusta.

AVIA, više od goriva!

 

fejs

Godišnji AVIA skup 2014

Godišnji sastanak svih AVIA predstavnika ove godine održao se nedavno u Holandiji. Mi smo naravno kao i svake godine do sada imali svog predstavnika na ovom skupu. Prenosimo vam samo delić atmosfere uz prepoznatljive holandske predele.

AVIA Group 2014 smalll

 

Za sliku u punoj rezoluciji kliknite >OVDE<

AVIA više od goriva!

Letnja akcija!

Od 04. juna do 31. jula sakupljajte nalepnice i ostvarite uštedu do 50% na svim benzinskim stanicama Radun AVIA. U ponudi su najnovili model Blueberry tableta, navigacija od 5 inča i ostali vredni proizvodi.

Spisak naših objekata pogledajte OVDE

talon mala>>>>USLOVI AKCIJE<<<<
AVIA, više od goriva!

Popusti tokom maja i juna uz kupovinu u Univeru

Tokom maja i juna svakom kupovinom preko 2000 dinara u Univerexport-u očekuje vas popust od 5 dinara na sve vrste goriva na Radun AVIA benzinskih stanicama.

Lokacije pumpi pogledajte >OVDE<

univer fejs

Avia
Više od goriva

Biciklom do Brazila

Novosađanin Zoran Zivlak je 26.03.2014. krenuo na još jedno njemu svojstveno iscrpljujuće putovanje, a udruženje AVIA Srbija je odlučilo da ga podrži u ovom poduhvatu.

Naime, Zoran je posle Azije i Afrike odlučio da na svom biciklu prevali put od 5000 kilometara kako bi stigao od zapadne do istočne obale Južne Amerike i isprati otvaranje Svetskog fudbalskog prvenstva u Brazilu. Na samom početku ove pustolovine Zoran će se oprobati na Panameričkom kupu u triatlonu u čileanskoj pacifičkoj luci Valparaiso, a na njegovom putu do Ria de Žaneira obići će mnoge znamenosti od kojih je svakako najzanimljiviji stadion „Park Sentrala“ u Montevideu.

Zorane, zelimo ti srecu i svim srcem navijamo ze tebe.

Avia, vise od goriva

 

2 sajt1

Nema ograničenja za kupovinu regresiranog dizel goriva

Ministarstvo poljoprivrede Srbije  je 03.04.2014. donelo odluku da poljoprivredna gazdinstva mogu da kupuju regresirano dizel gorivo na svim benzinskim stanicama u zemlji i da za to ne postoji nikakva prepreka.

Odlukom da poljoprivrednici imaju pravo da kupuju gorivo (evro dizel i gasno ulje 01) data je mogućnost svim registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima da se gorivom snabdevaju i pre zvaničnog objavljivanja Pravilnika o uslovima, načinu i obrascu zahteva za ostvarivanje prava na regres za gorivo", navodi se u saopštenju Ministarstva poljoprivrede Srbije. 

U skladu sa tim, Radun AVIA je donela odluku da se svim poljoprivrednim gazdinstvima odobre posebne pogodnosti. Spisak naših benzinskih stanica možete pogledati >OVDE<

traktor

Za sve dodatne informacije možete se obratiti najbližoj Radun AVIA benzinskoj stanici.

AVIA. više od goriva!

Popusti su porasli

Imamo za Vas sjajnu vest. Od 14. marta smo za vas obezbedili još veće popuste. Postanite korisnik naše Bonus Kartice i uštedite sa svakom litrom sipanog goriva. Novi popusti po derivatima su sledeći: EUD 3rsd, BMB95 4rsd, TNG 2rsd. 

Popunite kratak on-line formular i postanite vlasnik naše Bonus Karticu sa kojom ćete neprekidno ostvarivati razne pogodnosti. Požurite, broj kartica je ograničen.

on-line formular

Radun AVIA, Više od goriva!

bonus

8. MART

Drage dame, dva šarena znaka pažnja, vi birate boje, čekaju vas u subotu 8. marta na svim benzinskim stanicama Radun AVIA.

plakat sajt

Otvorena je pumpa u Bogojevu

Benzinska stanica AVIA u Bogojevu otvorena je 16.01.2014. Već na samom otvaranju dočekala nas je velika dobrodošlica lokalnog stanovništva. Komentari su bili izuzetno pozitivni i ovu priliku koristimo da se zahvalimo svima kojima su nas podržali. Ushićeni smo zbog buduće saradnje.

1

Radun AVIA
Više od goriva

Otvaranje pumpe u Bogojevu

Benzinska stanica AVIA uskoro i u Bogojevu.

Pozivamo vas na otvaranje u cetvrtak, 16og janaura u 13 casova na adresi Bogojevo, Dunavski put bb.

Sve kupce ocekuju prigodni pokloni i sarmantne promoterke.

AVIA vise od goriva

rsz bilbord bogojevo

Potkategorije